Jump to content



Ερωτηση


Arxagelos

Recommended Posts

Λοιπόν έχω μια Soundblaster audigy SE αν δεν κανω λαθος η ZS καπως ετσι 25 την ειχα παρει απο το e-shop. Το ερωτημα ειναι οτι τωρα που θα παρω την asus commando να κρατήσω την soundblaster ή να χρησιμοποιήσω την καρτα ηχου της μητρικης?(DTS)?? τι προτείνεται??????

Link to comment
Share on other sites

λοιπον πιο σαφης: να κρατησω την SB γιατι έχει δικό της επεξεργαστη onboard και δεν τραβαει επεξεργαστικη ισχυ απο τον επεξεργαστη, ή να παω στην καρτα της commando που πρεπει να ειναι καλύτερη απο ποιότητα 24bit/192kHz full sampling και ας μου τρωει καποιους πόρους απο το σύστημα?

ή στην τελικη κατι τετοιο δεν παιζει και λεω @αλακιες βραδιάτικα?

:p

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από darkCount

Προτείνω μόλις την πάρεις την commando να τις δοκιμάσεις και τις 2 να μας πεις και μας:T:

Το καλύτερο πιστεύω. Πάντως αν παίζεις παιχνίδια και το ΕΑΧ σε ενδιαφέρει, κράτα την SB. Οι μόνοι λόγοι για να έχει κάποιος κάρτα ήχου εκτός της OnBoard (εκτός των ημι-επαγγελματικών/επαγγελματικών καρτών ηχου) είναι το ΕΑΧ και το καλύτερο Software των SB καθώς και των υπόλοιπων εταιρειών με τσιπάκια SB. Δεν νομίζω πως με απλά ηχεία υπολογιστή θα δει κάποιος διαφορά (διαφορές φαίνονται στα ηχεία των 250+++ Ευρώ).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.