Jump to content



Προβλημα με laptop και philips 32"!!!..


stevene81

Recommended Posts

Γεια σας..εχω ενα Laptop της dell το inspiron 2500 (PIII 1Ghz) ειναι λιγο παλιο και εχει μονο μια εξοδο vga για οθονη υπολογιστη..εχω και μια philips 32" LCD (32PFL5322) την οποια πηρα πριν μια εβδομαδα..η προαναφερομενη οθονη εχει εισοδους rca,scart,s-video,component,hdmi..θελω να συνδεσω το laptop με την tv και η vga εξοδος του laptop ειναι μονοδρομος..πηγα σε ενα καταστημα ηλεκτρονικων ειδων και πηρα ενα ανταπτορα απο vga σε component(RGB)..εκανα μια τρυπα στο νερο γιατι η οθονη δεν υποστηριζει λεει την αναλυση (640χ480_800χ600_1024χ768 ολες απο 60hz-75hz)..μονο σε μια αναλυση (640x480 60hz) ηθελε να μου δειξει κατι, αλλα ηταν μονο το 1/4 της οθονης (του laptop) και το χρωμα ηταν ροζ..

υπαρχει κατι που μπορω να κανω??

σκεφτομουνα την μετατροπη vga->dvi->hdmi..

θα βγαλω τπτ η παλι θα κανω μια τρυπα στο νερο???

Link to comment
Share on other sites

το TVtool τι ειναι (γιατι ειμαι και λιγο ασχετος)..δεν τηα ηθελα να ειναι εξωτερικη συσκευηUSB γιατι το laptop εχει 2 μονο (ενα για mouse και ενα για usb wifi) και θα μου τρωει πορους συστηματος..υπαρχει κατι που μπορω να κανω??..

αυτο που ειπα για συνδεση vga μεσο hdmi (vga->dvi->hdmi) δεν θα μου βγαλει εικονα?

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από stevene81

to TVtool ti einai (giati eimai kai ligo asxetos)..den tha ithela na einai eksoteriki suskebi USB giati to laptop exei 2 mono (ena gia mouse kai ena gia usb wifi) kai tha mou troei pollous porous sustimatos..uparxei kati pou mporo na kano??..

auto pou eipa gia sindesi vga meso hdmi (vga->dvi->hdmi) den tha mou bgalei eikona?

Φίλε απαγορεύονται τα Greeklish. Κάνε διόρθωση σε παρακαλώ στο post σου :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.