Jump to content



Custom WC


BlueChris

Recommended Posts

Παιδιά είμαι έτοιμος αύριο το πρωί να παραγγείλω τα παρακάτω....

Υπάρχει καμία διαφωνία? Θα ήθελα επίσης να ξέρω αν η σειρά που θα τα βάλω είναι και η σωστή:

3πλό Ψυγείο ---> Αντλία ---> Cpu Block ---> Μονό Ψυγείο ---> GPU Block ---> Tank.

Πριν πει κανείς γιατί δεν παίρνω και chipset block, περιμένω το X38 της Asus.

post-7389-1416073191,9571_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 146
  • Created
  • Last Reply

Εεεεε έτσι δεν τρώει η αντλία το ζεστό νερό? δεν ενοχλεί αυτό? σόρρυ που ρωτάω απλά είμαι άσχετος και προσπαθώ να σκεφτώ μόνο λογικά.

Όσο για το 2 ψυγείο απλά ήθελα να δροσίσω λίγο το νερό πριν πάει ζεστό από τη CPU στην 8800. Επίσης όπως είπα μετά θα μπεί σίγουρα άλλο ένα block για Chipset είτε με αλλαγή mobo είτε με block στο υπάρχων.

Link to comment
Share on other sites

εχουμε γλαροσουπα μη φας(τεσπα κατι θα σου δωσω...τι θα παρω δεν ειπες?!!?)......κολλημενος με την μπαλα ακομα εε ??!! σου ειπα για block cpu και ακομα εσυ εισαι με την μπουρδα.....ελεος ρε χρηστο να πω οτι δεν διαβαζεις εδω μεσα !!!!

Link to comment
Share on other sites

Έχω καταλήξει σε αυτή τη σειρά που δείχνω στην εικόνα... οι διαστάσεις είναι ακριβώς σε αναλογία βέβαια. Είναι ο ποιο σωστός δρόμος πιστεύω με το λιγότερο σωλήνα. Απλά θα ήτανε καλύτερα από θερμοκρασία αν έβαζα το μονό ψυγείο αριστερά στην πρόσοψη για να μην παίρνω αέρα από πίσω από το κουτί που έχει ανεβασμένη θερμοκρασία ο χώρος... απλά λέω να το κάνω έτσι για να μειώσω σωλήνα όπως είπα... τι λέτε?

post-7389-1416073193,2758_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

βασικα βαλε την αντλια να τραβαει απο τον πατο του τανκ οταν διαλεξεις τον τροπο που θα το τοποθετησεις. δεν ξερω πως ειναι αυτο το τανκ αλλα αν στο πανω μερος(απο εκει που ρουφαει η αντλια στο σχεδιαγραμμα σου) εχει καποιο σωληνακι για να κατεβαζει το νερο χαμηλά μεσα στο τανκ τοτε μπορεις να συνδεσεις εκει την εξοδο του gpu block.αν κρινω εμφανησιακα το τανκ καλυτερα κανε τις συνδεσεις σε 2 απο τα 3 ρακορ του πατου αν σε βοελευει.

Link to comment
Share on other sites

Μπας τόχω δει ποτέ από κοντά... αλλά έτσι όπως το βλέπω τελικά μάλλον έχεις δίκιο και θα τα βάλω κάτω και τα 2. Επίσης υποθέτω πως το τανκ τα ρακόρ του θα τα έχει χύμα σωστά? και τις τρύπες κλειστές... μακάρι δλδ.

Link to comment
Share on other sites

Φιλε BlueChris... ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ πάρε 1 μέτρο ακόμα λάστιχο... ΔΕΝ θα σου φτάσει με την καμία... την πάτησα και έμεινα με την χαρά μέχρι να πάρω και άλλο.... το ξέρω οτι ειναι πανάκριβο και ότι δεν έχει διαθεσιμότητα στα υπόλοιπα λάστιχα αλλα στανταράκι θα χρειαστείς και άλλο 1 μέτρο...

Επισης ΔΕΝ θα αγόραζα το μονό ψυγείο... η αντλία ειναι super!!

Link to comment
Share on other sites

απλα αν δεν εχει σωληνακι απο πανω και σου πεταει το νερο χυμα μεσα στο τανκ κατα πασα πιθανοτητα θα σου κανει μπουρμπουληθρες. τα παιρνεις στα χερια σου και βλεπεις. ανεβασε και καμια φωτο το τανκ γιατι σκεφτομαι να το παρω κι εγω το ιδιο.

το Multioption 150 πηρες?ή το 400? το 400 φαινεται αρκετα καλυτερο λογω της προσθηκης στο κατω μερος.

επισης θα σου προτεινα τους ανεμιστηρες να τους βαλεις απο την κατω μερια του ψυγειου, να πεταν αερα εξω απο το κουτι και αν ευκαιρησεις φτιαξε και ενα shroud. αν τους βαλεις να τραβανε προς τα μεσα τοτε θα γεμιζεις σκονη πολυ ευκολα και θα φραζουν τα φιν του ψυγειου σου μειωνοντας τη ροή του αερα. εγω στην αρχη ετσι τα ειχα για να εκμεταλευτω τον κρυο αερα απο το πατωμα αλλα μετα απο 2 εβδομαδες τα αλλαξα ;)

Link to comment
Share on other sites

Το 150 πήρα γιατί το άλλο που λες είναι 40 πόντους!!!!!!!!!!

Τους ανεμιστήρες και από κάτω να τους βάλω πάλι θα ρουφάνε για να τραβάω αέρα από την κάτω μπάντα του κουτιού που είναι και ποιο δροσερός ο αέρας... αλλά θα βάλω από την κάτω μπάντα του κουτιού φίλτρο σε όλο το πάτωμα (παραδοσιακά φίλτρο από απορροφητήρα από το super market) ας είναι πάλι καλά ο φίλος chill-out που με βόλεψε :D.

Αλλά και σκόνη να περάσει έχω φυσερό Makita το οποίο είναι τυφώνας μόλις δουλεύει.... 10 sec στο κουτί και γυάλισε όλο.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό θα ήταν τέλειο αν όντως τελικά μπει έτσι...

Για τα ρακόρ τελικά δεν ξέρει κανένας... αλλά επίσης άλλη μια ερώτηση... η Liang αργότερα θα αντέξει άλλα 2 block για το MB?

post-7389-1416073193,3845_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από BlueChris

Επειδή παραλαμβάνω Δευτέρα πρωί τι προτείνετε από ρακόρ? μάρκα εννοώ και από που.

κοιτα αυτο με τα ρακορ εδω μεσα εχει πεσει μυστικοιπαθεια..στειλε μου πμ να σου πω απο που θα παρεις απο σπυρου πατση!!!

ασχετο αλλα το σχεδιο με τι το εκανες με ενδιαφερει και μενα???

Link to comment
Share on other sites

ναι ουτε καιγω. δεν εχω φτιαξει ουτε καν δει απο κοντα υδροψυξη αλλα εχω δει στο ιντερνετ. και με τριπλο ψυγειο που βαζεις εσυ εχω δει να ψυχουν περαν του επεξεργαστη και 8800 σλι. αρα πραγματικα δε χρειαζεται... δες το κιαλλιως, οπως και ναχει απο αερα καλυτερα θα ειναι η καρτα. ασε που αμα δε βαλεις το ψυγειο πισω το μικρο μπορεις να βαλεις κανονικα μονο του εναν 12αρη οποιος λογικα θα μπορει να ψυχει επαρκως και ικανοποιητικως το τσιπσετ

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.