Jump to content



Εγκατασταση xp σε asus p5k. Please help!


kert

Recommended Posts

Προσπαθω να εγκαταστησω τα xp σε ενα western digital 250gb. Η μητρικη ειναι asus p5k. Στο νεο bios εχει απενεργοποιηθει η συνδεση sata ahci στο ICH9 controller και ετσι θελω να συνδεσω τον σκληρο στο jmicron controoler ως achi.

Εχω φτιαξει μια δισκετα με τους drivers του jmicron και οταν η εγκατασταση ζητα να πατησω F6 επιλεγω τους ACHI/RAID drivers για XP/2003. Τους φορτωνει , η εγκατασταση συνεχιζει , επιλεγω το partition οπου θα γινει η εγκατασταση , αλλα στη συνεχεια βγαζει μυνημα οτι δεν μπορει να βρει τα αρχεια jraid.sys , jraid_f.inf και jraid.cat ( τα οποια υπαρχουν στη δισκετα !!).

Ξερει κανεις τι μπορω να κανω ? Επισης υπαρχει καποιος με την ιδια μητρικη που να εχει καταφερει να εγκαταστησει τα xp στον jmicron ως ahci η' στον ich9 παλι ως achi ?

Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

Να σου πω... δεν γράφεις στη δισκετούλα τους απλούς Ide της Jmicron και να δηλώσεις και απλό IDE στο bios ... να κάνεις την εγκατάστασή σου κανονικά να τελειώνεις? τι το θες το AHCI δλδ?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.