Jump to content



δημιουργία δικτυού


spyart1416003273

Recommended Posts

Για χαρά σε όλους

Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΣ πληροφορίες για δημιουργία δικτυού, κατά προτίμηση στα ελληνικά. Θελω να βαλω σε δικτυο ένα PC με WINXP

σε ένα PC με WIN98

Ακόμα θέλω να μάθω ποια η διαφορά HUB SWITCHER

Πως συνδέεται ένα καλώδιο CROSS..κ.ο.κ.

Thanks !!!!!!!!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Στο pctech είχε φτιάξει ένας παλιότερα έναν οδηγό για σύνδεση υπολογιστών.

Η διαφορά hub με switch είναι ότι το switch περνάει τα δεδομένα από το πορτάκι του αποστολέα υπολογιστή στο πορτάκι του παραλήπτη υπολογιστή. Ενώ το hub περνούσε τα δεδομένα σε όλα τα πορτάκια. Χρησιμοποιώ αόριστο γιατί πλέον τείνουν να εκλείψουν τα hubs.

Τέλος το cross καλώδιο συνδέεται με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που συνδέεται το straight. Στο πώς φτιάχνονται διαφέρουν λίγο.

Link to comment
Share on other sites

Το cross καλωδιο εχει αντεστραμενα τα καλωδιακια 1ο με 3ο και 2ο με 4ο.Αν στο ενα βυσμα δηλαδη το πορτοκαλι ειναι το 1 στο απεναντι σου βυσμα θα ειναι το 3ο.Η αριθμηση ξεκινα βλεποντας το βυσμα με το δοντι προς τα κατω.Αλλα το cross θα το χρειαστεις για να συνδεσεις δυο η/υ μαζι καρτα-καρτα χωρις hub-switch.Παρε απλα patchcore ετοιμα και θα εισαι πρωτος.:T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.