Jump to content



Micron D9DQT 667 ECC made in USA 667mhz


Heatspreader

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους. Έχω βρει τις μνήμες Micron D9DQT 667 ECC made in USA 667mhz στη τιμή των 120Ευρώ. Θα ήθελα να ρωτήσω αν κλοκάρουν καλά. Έχω ακούσει καλά λόγια αλλά είμαι επιφυλακτικός καθώς είναι και για servers. Γενικά δεν τις έχω δει να κυκλοφορούν και τις φοβάμαι.

Τι λέτε εσείς?

Link to comment
Share on other sites

ebay?

Ακριβά τις δίνουν....

Είναι fatbody...ανεβαίνουν καλά και με πολύ σφιχτά timmings...αλλά τα πιο σύγχρονα GMH & GKX ακούνε παραπάνω σε ρέυμα και οι συχνότητες που πιάνουν εκμηδενιζουν την διαφορά των σφιχτών timmings....

Κατ'εμέ...μην την πάρεις..κοιτα για κάτι σε GMH...

Τέλος

Link to comment
Share on other sites

αν ειχες 975 και ηθελες χαμηλο fsb και τσιτα timings τοτε θα σε συμφερε,αλλα αφου εχεις P35 θες fsb οποτε.....,σε εμενα παντως εχουν παιξει σε 965ds4,975abit max,kai rd600 μια χαρα δεν εχεις προβλημα που ειναι για server(εχω ecc dqw)

Link to comment
Share on other sites

Μα... Εγώ δεν μπορώ να πιάσω συχνότηα στις RAM μου πάνω από αυτή της υπογραφής μου! ’ντε και σου λέω να κλοκάρω λίγο παραπάνω το CPU και πάλι εκεί γύρω είμαι.

Οπότε δεν με νοιάζει τόσο η συχνότητα όσο τα timings. Να 1000αρίζουν θέλω με καλά timings.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.