Jump to content



αγορα router!


Jonnie_chivas

Recommended Posts

γεια σας παιδια,θελω τη βοηθεια σας για να αγορασω ενα ρουτερ.λοιπον με πηραν απο τον οτε και μου αναβαθμιζουν τη γραμμη μου απο 1mbit σε 2 αλλα το προβλημα ειναι οτι με το sagem modem που μου εχουν δωσει δε θα πιανει παντα 2mbit.θελω να μου προτεινετε ενα αλλα οχι ακριβο να κανω τη δουλεια μου μεχρι 50$.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Τρισευτυχισμένος κάτοχος Speedtouch 585i V6 2 χρόνια. Το σημαντικότερο με αυτό για αυτό το προτείνω είναι η δυνατότητα του σε QoS... τα περισσότερα modem της αγοράς έχουν απλούς κανόνες... με speedtouch έχω κάνει πανηγύρι 33 rules με priorities και δουλεύουν όλα ρολόι. Σημαντικό στοιχείο είναι όταν κάνω κλήση VoIP παγώνουν όλα (τα torrents μας νοιάζουν να σταματούν στο ελάχιστο στη συγκεκριμένη περίπτωση) και επίσης σηκώνει άνετα μέχρι 2048 πόρτες ανοιχτές που είναι άλλο ένα σημαντικό στοιχείο για torrent... ααα και η τιμή του είναι αστεία επίσης.

Link to comment
Share on other sites

Απο αυτά που διάβασα και στο adsl.gr αλλά και στο insomnia κατάλαβα οτι καλύτερα να πάρω το Zyxel. Το USR έχει το καλό οτι αλλάζει η κεραία αλλά σε απόσταση 10 μέτρων δεν πιστεύω να έχω πρόβλημα με το Zyxel και να θέλω πολύ δυνατή κεραία...

Επίσης ίσως να δυσκολεύτω με το MBM απότι διάβασα... αλλά του fagot πόσο δύσκολο να είναι??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.