Jump to content



Βοηθεια με ipod....


ennia

Recommended Posts

Εχει ενας φιλος ενα ipod και δεν μπορει να περασει μεσα ταινιες και video. Να σημειωσω οτι οταν το αγορασε μεσα στο κουτι δεν υπηρχε cd εγκαταστασης. Πως μπορει να τα περασει μεσα?:help: :giveup:

Link to comment
Share on other sites

Πρεπει να τις κανει import στο itunes. Αν δεν ειναι στο σωστό format δεν θα μπορει να τις κανει import βεβαια. Yπαρχουν διαφορα εργαλειακια που τις μετατρεπουν, πχ http://handbrake.m0k.org/?article=download

Link to comment
Share on other sites

Λοιπον θελω να σε ρωτησω 2 πραγματακι:

1ον. κατα τυχη περασα ενα βιντεακι στο ipod, αλλα δεν ειχε ηχο. απο τη στιγμη που το μετατρεπω και μετα δεν εχω ηχο. ουτε στο pc ουτε στο ipod. μηπως ξερεις γιατι γινεται αυτο?

2ον. μηπως μπορεις να μου περιγραψεις λιγο τη διαδικασια για να κανω ενα βιντεο import στο ipod? περασα ενα αλλα δεν θυμομουν μετα πως το εκανα. να σημειωσω οτι χρησιμοποιησα και το προγραμματακι που μου εδωσες πιο πανω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.