Jump to content

E6750 vs Quad 6600

timos1416003210

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

θελω να στησω ενα καινουργιο μηχανημα

για μητρικη επελεξα EVGA 680i SLi εχω ακουσει πολλα καλα λογια

κολλαω στον επεξεργαστη και σε τι μνημες θα μπουν ωστε να εχω καλες επιδοσεις

αναμεσα σε 2core E6750 και σε Quad core 6600 τι θα μου προτεινατε???

επισης τι μνημες θα μου προτεινατε

αν δε παίζει πρόβλημα με τα λεφτά, quad και ballistix 800άρες. Ίσως απ το site της crucial να βγαίνει φτηνότερα απ το να τις αγοράσεις από κάποιο μαγαζί εδώ.

thnx για το reply...

στης μνημες συμφωνουμε στον επεξεργαστη και εγω αυτον ελεγα αλλα παιζει προβλημα οτι δεν υπαρχει στο e-shop απο εκει ελεγα να κανς την αγορα.... ασε που φοβαμαι να το στησω και μονος μου (((((( nooooob i know))))))

Αρχική απάντηση από timos [Χθες, στις 23:10]

για μητρικη επελεξα EVGA 680i SLi εχω ακουσει πολλα καλα λογια

που τα ακουσες κα καλα λογια!Ο gpr εχει παιξει με 3 τετοιες και ηταν η μια ποιο σκ@τ@ απο την αλλη!Μονο καλη τιμη εχει!

Αρχική απάντηση από timos

thnx για το reply...

στης μνημες συμφωνουμε στον επεξεργαστη και εγω αυτον ελεγα αλλα παιζει προβλημα οτι δεν υπαρχει στο e-shop απο εκει ελεγα να κανς την αγορα.... ασε που φοβαμαι να το στησω και μονος μου (((((( nooooob i know))))))

μην πάρεις από eshop.

’νετα το στήνεις, τόσα guides υπάρχουν+manuals +ότι θες, εδώ είναι το φόρουμ..Λεφτά θα γλυτώσεις , εμπειρία θα κερδίσεις.

Για αυτό λεω και για το site της crucial, γιατί το πλαίσιο έχει τις tracer 180 και το eshop 130 τις απλές.Εγώ απο eshop δε θα αγόραζα με τίποτα πάντως...

Αρχική απάντηση από dom [Σήμερα, στις 00:35]

που τα ακουσες κα καλα λογια!Ο gpr εχει παιξει με 3 τετοιες και ηταν η μια ποιο σκ@τ@ απο την αλλη!Μονο καλη τιμη εχει!

και εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια

+1:T:

Μακριά κι από E-shop κι από 680i. Αν σκοπεύεις δε να κάνεις και overclocking, μην μπλέξεις quad & nVidia chipset...

Αρχική απάντηση από Morgan [Σήμερα, στις 10:00]

και εγω δεν εχω ακουσει τα καλυτερα λογια

+1:T:

με προβληματισαν τα σχολια για την μητρικη οποτε ακουω προτασεις.....:confused: :confused:

ε p35/x38. Τώρα μοντέλο , ράτσα και τα σχετικά είναι ένα χάος...Υπάρχουν από 140 εως 300 ευρά οπότε βάλε περιορισμό μπας και καταλήξουμε κάπου :p

Και γω στο ψάξιμο είμαι, ip35pro απ τη μια, P5E απ την άλλη...

Κάποια με το P35 (Gigabyte ή Asus) είναι μια χαρά επιλογή.Το Χ38 είναι πολύ νέο και για να αποδώσει τα αναμενόμενα,πρέπει να συνδυαστεί με DDR3,η οποία είναι απλά πανάκριβη αυτή τη στιγμή.

Αρχική απάντηση από THRESH [Σήμερα, στις 13:01]

Κάποια με το P35 (Gigabyte ή Asus) είναι μια χαρά επιλογή.Το Χ38 είναι πολύ νέο και για να αποδώσει τα αναμενόμενα,πρέπει να συνδυαστεί με DDR3,η οποία είναι απλά πανάκριβη αυτή τη στιγμή.

^

Απίστευτο!Απ'ότι διαβάζω όμως,δεν θα είναι ακριβώς το ίδιο με το Χ38 καθώς θα έχει λίγο μεγαλύτερο FSB.Παίζει κάποιο site??

Έτσι κι αλλιώς δεν προτείνεται το Χ38 σαν ώριμη επιλογή αυτή τη στιγμή...

λοιπον σορρυ για την απουσια μου αυτεσ τισ μερες....

Τελικα λεω να γυρισω σε μια αμβφιβολια που ειχα P35-ds4 ή P5kdlx...

YΓ ειπα και εγω να παρω ενα πισι και εχω χασει την μπαλα......οεο

κατεληξα σε Q6600 παντως ειναι και αυτο κατι ε??

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.