Jump to content



Να βλεπω απο Τν και Η/Υ Ταινία Μπορώ?


GdamprXP

Recommended Posts

Σύνδεσα την Τν μου με τον Η/Υ για να βλέπω εκεί τις ταινίες. Το πρόβλημα είναι πως δεν μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα την ταινία και στον Η/Υ και στην Τν καθώς το μόνο που μου επιτρέπετε είναι να χρησιμοποιήσω την Τν σαν προέκταση της αρχικής οθόνης μου (Αυτό που γράφει ένα μεγάλο ένα και ένα δυο στη Τν) Πως μπορώ να βλέπω ταυτόχρονα ??? παλιότερα με μια ΑΤΙ που είχα το είχα καταφέρει αλλά τώρα ???

Link to comment
Share on other sites

Την TV σε τι εξοδο της γραφικών την έχεις βάλει? Αν κατάλαβα καλά, πρέπει να απενεργοποιήσεις το "extend my destop" στα settings (εκεί που είναι οι οθονούλες με το 1 και 2), ώστε να κάνει απλώς clone την εικόνα και όχι desktop extension.

Link to comment
Share on other sites

εχω ενα βισματακι που μπαινει στην καρτα γραφικων και βγαζει τρεις εξόδους εγω το εβαλα σε ενα απο τα 3. λογικα τα αλλα για ηχο δεν είναι? και το συνδεσα σε ενα σκαρτ που εχω για το ps2. Αν κανω αυτο που λες δεν δειχνει τίποτα ......

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.