Jump to content



Προβλημα με το winlogon


MaverickQ

Recommended Posts

Εχει εμφανιστει το εξης προβλημα στον υπολογιστη:Φορτωνει τα XP μια χαρα αλλα οταν φτανει στην οθονη του "καλως ορισατε" τοτε κανει 15 λεπτα για να μπει στην επιφανεια εργασιας και επειτα το κλικ που θα κανω πανω σε ενα εικονιδιο θα εμφανιστει μετα απο 10 λεπτα. Ανοιγοντας τον Task Manager ειδα οτι οση ωρα δουλευει ο υπολογιστης το αρχειο winlogon κανει χρηση του 99 της CPU. Αυτο συμβαινει ακομα και αν μπω σε ασφαλη λειτουργια. Υπαρχει τροπος να γινει κατι ή μονη λυση το format?

thanks

Link to comment
Share on other sites

δοκιμαε να σβησεις οτι σκουπιδι τρεχει κατα την εκκινηση του υπολογιστη πατωντας start->run->msconfig [ENTER]. μετα πηγαινε στην καρτελα startup(ή κατι αναλογο αν εχεις ελληνικα) και αρχισε να κανεις uncheck οτι ειναιθ περιττο. στην συνεχεια θα σου ζητησει να επανεκιννησεις τον υπολογιστη. πατα οκ και μολις ξαναξεκινησει θα δεις αν εχεις λυσει το προβλημα σου...

επισης τρεξε κανενα registry cleaner και κανα norton win doctor και τα ξαναλεμε :T:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από SirDiman

εννοεί αν υπάρχουν 2+παραπάνω καταχωρήσεις στο task manager (αυτο καταλαβα εγω )

α, στις διεργασιες (processes) λες ; ναι, μπορει οντως αυτο να ειναι. δεν το σκεφτηκα:slap:

Link to comment
Share on other sites

Αυτό το winlogon.exe το έχω συναντήσει τουλάχιστον 5 φορές, αλλά κάθε φορά κάνει τη εμφάνιση του με διαφορετικό τρόπο!!

Συνήθως ως DrWatson η ως winlogon.exe, οι επιπτώσεις που έχει δεν είναι πάντα ίδιες !

’λλοι λένε Trojan κλπ και άλλοι M$ bug, τώρα ότι και να σας πω, σίγουρα δεν θα είναι σίγουρα αποτελεσματικό :p

Τελευταία φορά που άρχισε το πρόβλημα ήταν με τη ονομασία winlogon και άρχισε το παρατράγουδο με αφορμή εγκατάστασης antivirus!

Link to comment
Share on other sites

Το winlogon είναι ένα και μοναδικό :p

Οτιδήποτε παραπάνω είναι για σκότωμα :p

Ο φίλος δεν μας έχει πει ακόμα όμως, είναι διπλό ή ένα το winlogon? Να δούμε αν είναι spyware ή bug.

Link to comment
Share on other sites

Παιδια το winlogon που βλεπω εγω ειναι ενα και μοναδικο!Περνωντας σαν βαση την ονομασια του και το γεγονος οτι δεν μπορω να τερματισω την λειτουργια του απο τον Task manager γιατι λεει οτι ειναι διαδικασια του συστηματος και δεν μπορει να τερματιστει ή κατι παρομοιο, πιστευω οτι ειναι ενα αρχειο των Windows απαραιτητο για την λειτουργια τους.Οπως λεει το ονομα του λογικα φορτωνει οταν μπαινεις στα windows οταν κανεις log on σε περιπτωση που υπαρχουν πανω απο ενας διαφορετικος χρηστης του υπολογιστη. Τωρα πως του την εδωσε και χρησιμοποιει ολον τον επεξεργαστη για την παρτη του δεν ξερω:laughing: .Απλα μου κανει εντυπωση που ακομα και σε safe mode παλι εμφανιζεται το προβλημα και πως οτι και να πω οτι θα κανω θελει πολυ χρονο γιατι τα παντα κινουνται με ταχυτητα αρνητική!

Link to comment
Share on other sites

Τελικά φιλε jpavly νομιζω οτιστο link σου βρισκεται η λυση του προβληματος μου!Θα δοκιμασω και θα ενημερωσω αλλα αυτο θα γινει σε μερικες μερες γιατι εχω αλλα τρεχαματα. Λογικα μπορω να βαλω ενα antivirus πχ. norton ή kaspersky να δοκιμασουν την τυχη τουςε μηπως και κανουν κατι.Anyway ευχαριστω παρα πολυ για την βοηθεια!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.