Jump to content

Βοηθεια παρακαλω για επιλογη τροφοδοτικου

strong

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για βοηθατε ρε παιδια εχω καταληξει στα εξεις

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=923346&tab=specs

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=817376

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=916&product=891835&tab=specs

Θα τροφοδοτει την GA-X38-DQ6 (s775, X38, DDR2) με τον

Core 2 Quad Q6600 (s775/2.4GHz) και μια 8800gt +4 δισκους +2 DVD drives

φτανουν τα 600 βατ?

Βλεπω πολους ψηφους στο ETASIS εαν λαμβανετε ως κριτηριο το SLI suport

σας πληροφορω

οτι δεν με ενδιαφερει καθολου γιατι η μητρικη υποστηριζει cross fire.

Συγνωμη επρεπε να το αναφερω απο την αρχη τα δικα μου κριτηρια ειναι η ποιοτητα η σταθεροτητα και ο χαμηλος θορυβος και φυσικα η τιμη του.

Εγώ δεν ξέρω από τροφοδοτικά και το chieftec πρέπει να είναι καλό...

Αλλά αφού το βάζεις ούτως η άλλος στη λίστα σου το etasis τότε δεν πρέπει να τίθεται θέμα χρημάτων. Τον θόρυβο τώρα, έ πόσο να ακούγεται ένα τροφοδοτικό βρε σε σχέση με όλα τα υπόλοιπα που θα τροφοδοτεί;

δεν το καταλαβα αυτο με τα χρηματα ολα εχουν σχεδον ιδια τιμη

Παίδες το etasis δεν είναι modular έτσι; Πιστεύετε ότι το 650άρι καλύπτει Q600, 4x1gb, 8800GT (ίσως SLI) και 4 δίσκους SATA...?

Corsair HX620W.

Modular, αποδοτικό και αθόρυβο με 80+ % Efficiency.

Τι άλλο μπορεί να ζητήσει κανείς;

Ωρε παλικαρι που λες για το Corsair HX620W ειδα και το Corsair 650W TX Series και μου

ανεβαζεις το κοστολογιο ρε παιδι, ασε που ειδα και το Enermax 650W Infinity................

• 2 weeks later...

Παιδιά τελικά σήμερα πήρα το etasis 650 (80euro), αλλά διαβάζω πολλά για κάποια σφυρίγματα που παρουσιάζονται σε κάποια κομάτια. Δεν το άνοιξα ακόμα και σκέφτομαι μήπως είναι καλή ιδέα να το γυρίσω και να πάρω κάτι άλλο. ΤΟ corsair φεύγει στην τιμή δυστυχώς. Καταρχήν τα καλύπτει το etasis τα παρακάτω;

(ABIT IP35 pro (φρέσκια και αυτή)

quad6600

4gb ram

8800GT

4HD

2 DRIVES

lots of usb's

3,4 fans)

Αρχική απάντηση από Snips [Σήμερα, στις 22:08]

Παιδιά τελικά σήμερα πήρα το etasis 650 (80euro), αλλά διαβάζω πολλά για κάποια σφυρίγματα που παρουσιάζονται σε κάποια κομάτια. Δεν το άνοιξα ακόμα και σκέφτομαι μήπως είναι καλή ιδέα να το γυρίσω και να πάρω κάτι άλλο. ΤΟ corsair φεύγει στην τιμή δυστυχώς. Καταρχήν τα καλύπτει το etasis τα παρακάτω;

(ABIT IP35 pro (φρέσκια και αυτή)

quad6600

4gb ram

8800GT

4HD

2 DRIVES

lots of usb's

3,4 fans)

Μια χαρά είσαι..

Ακόμα και για 8800 gt Sli.

Αρχική απάντηση από strong [Σήμερα, στις 20:33]

Eγω τελικα πηρα Τhermaltale TOUGHPOWER 700 λογω του 8πινου pcix για την 8800gt

Μα δεν χρειαζεται 8πινο η 8800gt :S

8800gt εχω και με 6πινο συνδεεται, ισως να σου χρειαζοταν αμα πηγαινες σε 2900pro ......

Καλως ισως χρειαστει τοτε σε μελλοντικη αναβαθμιση της καρτας

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.