Jump to content

Πολύ χαμηλό score στο 3DMark2006 με 8800 ultra (solved)

junior-21-

Recommended Posts

• Replies 75
  • Created
  • Last Reply

Ίσως και από τα ποιο περίεργα προβλήματα ε; Πω πω καινούργια πράγματα και να παίζουν έτσι...

’μα είχε πρόβλημα η κάρτα όμως, δεν θα είχε και άλλα συμπτώματα; Υπερφορτώσεις, μεγάλες θερμοκρασίες, artifacts και τέτοια; Ίσως είναι όντως το mobo...

Κυριακή σήμερα, είχαμε λίγο χρόνο για final uber προσπάθεια να λυθεί το μυστήριο.

Έβαλα στο μηχανημά μου μια 8800 gts 640Mb. Aποτέλεσμα:

b6wnci86m1e6qpkq0jy6_thumb.jpg

Και να και η gts στο μηχάνημα του φίλου μου:

7ey4vnvk1ch66vbxtdj3_thumb.jpg

Tα συμπεράσματα δικά σας...

Αρχική απάντηση από junior-21- [Σήμερα, στις 13:31]

Κυριακή σήμερα, είχαμε λίγο χρόνο για final uber προσπάθεια να λυθεί το μυστήριο.

Έβαλα στο μηχανημά μου μια 8800 gts 640Mb. Aποτέλεσμα:

b6wnci86m1e6qpkq0jy6_thumb.jpg

Και να και η gts στο μηχάνημα του φίλου μου:

7ey4vnvk1ch66vbxtdj3_thumb.jpg

Tα συμπεράσματα δικά σας...

Η 1900xtx με c2d απο πισω δεν βγαζει 6 χιλιαρικα για την πλακα ? :hm:

Λοιπόν, σήμερα λέω να πάω για RMA την Crosshair. Να δώ μόνο αν θα γίνει δεκτή με την δικαιολογία του low 3DMark score...

Πρώτα απ΄όλα βάλε την κάρτα σε άλλο υπολογιστή και δες τι score βγάζεις.

Αν είναι εντάξει η κάρτα στον άλλο υπολογιστή και βγάζει το αναμενόμενο score, τότε διάβασε και παρακάτω.

Διαφορετικά RMA.

Αν σου κάνουν κόλπα πες τους ότι τα παιχνίδια σέρνονται, ενώ έπαιζαν με την GTX και να ελέγξουν οι ίδιοι την απόδοση της κάρτας, συγκριτικά με μια GTX σε bench.

BIOS

Δες τις ρυθμίσεις στο BIOS μήπως κάποιος πολλαπλασιαστής είναι λάθος.

Επίσης βγάλε αν έχεις ενεργοποιημένο κάποιο σύστημα αυτόματης μείωσης του πολλαπλασιαστή του επεξεργαστή.

Λειτουργικό

Κανονικά πρέπει να κάνεις πλήρη απεγκατάσταση τους οδηγούς και νέα εγκατάσταση.

Βάλε τους 169.09.

Κάνε απεγκατάσταση το 3DMark06 και νέα εγκατάσταση.

Αν και πάλι δεν ανεβαίνει, δοκίμασε και τα παρακάτω.

Κάνε ένα checkdisk.

Τρέξε και ένα sfc /scannow από cmd.

Κάνε και ένα defrag.

Περιμένουμε να δούμε τις εντυπώσεις σου από τον phenom.

Η γνώμη μου όμως είναι ότι θα φανεί η αξία του αν συνδυαστεί με το νέο chipset που υποστηρίζει HT3 και με δύο PCIe 2.0 κάρτες γραφικών σε CF.

Με λίγα λόγια Spider.

Μάριε η κάρτα απέδωσε τα αναμενόμενα στο pc του GoMaR (αναφέρεται παραπάνω).

Και έκανα και φρέσκο setup,σε άλλον δίσκο, άρα ούτε αυτό!

Απλά καθυστέρησα το RMA της Crosshair για 2 λόγους :

1) μου μπήκαν δι@όλια μήπως έχει φρικάρει το infinity

2) έχω τον phenom(eno?) στα χέρια μου και το βράδυ που θα σχολάσω θελω να δω τι λέει...

Cant wait :D :D :D

• 4 weeks later...

ισως κακως το ξεθαβω γιατι το ποιο πιθανο ειναι να την εχεις πουλησει η να την εχεις στειλει RMA , αλλα ΑΝ την εχεις ακομη βγαλε το 0804/0902/0904 bios που πιθανολογω οτι εχεις (απο τις ημερομηνιες που ξεκινησες το thread) , και "γυρνα" στο 0702 π.χ. (που δεν εχει καθολου phenom support) .Mε την 3850 χθες στην αρχη ψαχνομουν γιατι κατι δε μου πηγαινε καλα(m2n32 ws) , τρεχω 3dmark ..6900 ..no way ..ειπαμε ο Χ2 "κοβει" αλλα οχι και τοσο.. τελικα ψαχνωντας και στο forum της ASUS , φαινεται οτι το bios με phenom support στις nf590 μητρικες της, σκοτωνει κανονικα την αποδοση στα 3d , οποτε παιζει να ηταν αυτο το προβλημα σου.

papatsoni, η μητρική είναι προς rma, αλλά το πρόβλημα ήταν με 6000+, και όταν έβαλα τον phenom, απλά είχα τα ίδια...

αφου ειναι RMA , τελος καλο , αλλα μολις ερθει η καινουργια (και αν εχεις ακομη τον 6000+ ), κανε μια δοκιμη με 0702 bios , και μετα με το 0904 π.χ. , να δεις διαφορες και μπορει να εκπλαγεις..

• 4 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.