Hohenstaufen Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 14, 2007 Λοιπόν βασικά είχα κάποιες ανησυχίες για το αν θα χώραγε η ψύκτρα στο Μ/Β μου όποτε ανεβάζω κάποιες φωτό για να δεί και να ξέρει κάποιος με παρόμοιο υλικό πω θα είναι η όλη κατάσταση... Κατ' αρχήν η μητρική.. Βλέπουμε ότι ήδη από το υπάρχον σύστημα ψύξης που έχει η μητρική τα πράγματα είναι λίγο ζόρικα....’λλα όπως λέει η παροιμία όλοι οι καλοί χωράνε Το καλό με την Ninja είναι ότι δεν χρειάζεται βάση από πίσω από την μητρική και μας γλιτώνει από τον κόπο καθώς η DQ6 έχει και backplate. Τώρα ίσως είναι λίγο δύσκολο στην εισαγώγή αλλά προσέξτε να πατήσει καλά η ψύκτρα και να έχουν κουμπώσει καλά τα ποδαράκια στην βάση. Το αποτέλεσμα είναι αυτό. Επίσης μην βάλετε ακόμα τον ανεμηστήρα θα δείτε γιατί. Πρέπει να προσέξτε γιατί άν έχετε βάλει τις RAM στις ''πρώτες'' θέσεις δεν υπάρχει πολύς χώρος και θα πρέπει να σηκώσετε ένα κλικ τον ανεμηστήρα προς τα πάνω ώστε να μην ακουμπάν τα σύρματα στήριξης στις Ραμ. Αφου τα έχετε βάλει όλα είστε έτοιμοι. Από αριστερά: Από δεξιά: Τέλος θα πρέπει να δώσετε μεγάλη προσοχή όταν το βάλετε στο κουτί σας...Γεμίζει ο χώρος απίστευτα αν έχετε μεσαίου μεγέθους tower και να φανταστείτε δεν έχουν μπει κάρτες γραφικών κτλπ, γενικά είναι πολύ στριμωγμένα τα πράγματα. (Το κουτί είναι ThermalTake Black Soprano) Θα ήθελα τις παρατηρήσεις σας και τις προτάσεις σας. :)
giorgos_cupra Νοέμβριος 14, 2007 #2 Νοέμβριος 14, 2007 Ωραια η Ninja!Εγω μαλλον θα παω για infinity....Oντως πολυ στρημωγμενο στο midi...Το σκεφτεσαι για κανενα στακερ?Μ αρεσει το silent pipe....Ψυξη για το nb δεν ειναι αυτο?
Cuore Sportivo Νοέμβριος 14, 2007 #3 Νοέμβριος 14, 2007 Πολύ καλή δουλειά κουμπάρε!!Με γειά την ψύκτρα! ’ντε περιμένουμε και overclocked θερμοκρασίες...
Hohenstaufen Νοέμβριος 14, 2007 Author #4 Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από giorgos_cupra [Σήμερα, στις 13:30] Ωραια η Ninja!Εγω μαλλον θα παω για infinity....Oντως πολυ στρημωγμενο στο midi...Το σκεφτεσαι για κανενα στακερ?Μ αρεσει το silent pipe....Ψυξη για το nb δεν ειναι αυτο? Όταν μαζέψω κανά φράγκο με το καλό θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά για κάποιο μεγαλύτερο.... Ναι το Silent Pipe καλύπτει την βόρεια γέφυρα....όταν την είχα δει την είχα ερωτευτεί :inlove:...πέρα από λειτουργικό είναι και πανέμορφο...
iasis10 Νοέμβριος 14, 2007 #6 Νοέμβριος 14, 2007 φίλε μου επειδή θα βάλω και εγώ την ίδια ψύκτρα, τί απόσταση έχεις απο την ψύκτρα μέχρι το πλαϊνό πακάκι που θα κλείσει?και απο θερμοκρασίες πώς πας?
Hohenstaufen Νοέμβριος 14, 2007 Author #7 Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από tifozif1 [Σήμερα, στις 13:41] Ti revision είναι η DQ6 αυτή? Το ρεβίζιον είναι το Α2Αρχική απάντηση από iasis10 [Σήμερα, στις 13:43] φίλε μου επειδή θα βάλω και εγώ την ίδια ψύκτρα, τί απόσταση έχεις απο την ψύκτρα μέχρι το πλαϊνό πακάκι που θα κλείσει?και απο θερμοκρασίες πώς πας? Λοιπόν το πλαινό καπάκι μ έχει και ένανα ανεμιστήρα ακριβώς στο ίδιο ύψος με την ψύκτρα.Η απόσταση είναι περιπου 1 εκατοστό.....αν βγάλεις τον ανεμιστήρα έχει περίπου 3-3,5 εκατοστά χώρο....Απο θερμοκρασίες χωρίς καν να έχει στρώσει η παστα στα 2.8 είμαι με περιπου 29-30 βαθμούς
Hohenstaufen Νοέμβριος 14, 2007 Author #8 Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από alfa156 [Σήμερα, στις 13:35] Πολύ καλή δουλειά κουμπάρε!!Με γειά την ψύκτρα! ’ντε περιμένουμε και overclocked θερμοκρασίες... Θενξ ρε κουμπάρε!!
patrik Νοέμβριος 14, 2007 #9 Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από Hohenstaufen [Σήμερα, στις 12:29] Το ρεβίζιον είναι το Α2 πιστευω οτι ο τιφοζι εννοει αμα ειναι rev. 1 ή rev. 1.1 (εχω την εντυπωση οτι το γραφει κατω δεξια οπως κοιτας τοmobo κατω απ'τη spdif in θυρα).Συγνωμη αν κανω λαθος...
TifoziF1 Νοέμβριος 14, 2007 #10 Νοέμβριος 14, 2007 Αρχική απάντηση από patrik-> πιστευω οτι ο τιφοζι εννοει αμα ειναι rev. 1 ή rev. 1.1 (εχω την εντυπωση οτι το γραφει κατω δεξια οπως κοιτας τοmobo κατω απ'τη spdif in θυρα).Συγνωμη αν κανω λαθος... Nαι αυτό ρωτάω, αν το ΜοΒο είναι rev 1, 1.1 ή 2.
Hohenstaufen Νοέμβριος 14, 2007 Author #11 Νοέμβριος 14, 2007 Α σόρρυ τοτε λάθος.Επειδή τώρα έτσι όπως είναι δεν μπορώ να δώ αλλά απο όσο θυμάμαι είναι το Revision 1 και ύστερα απο πολλες ώρες συνεχόμενης λειτουργείας πρέπει να έχει πατήσει καλά όλο το σύστημα(ή δείχνει πολύ χαμηλα ο Κορ Τεμπ)
Hohenstaufen Νοέμβριος 15, 2007 Author #14 Νοέμβριος 15, 2007 Αρχική απάντηση από vasi [Σήμερα, στις 01:17] Κατεβασε την beta εκδοση του core temp Αυτήν έχω κατεβάσει....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.