Jump to content



Sharing & Security program?


mortisboy

Recommended Posts

Λοιπόν βασικά το θέμα είναι το εξής υπάρχουν 2 PC με win XP Pro σε δίκτυο χωρίς την ύπαρξη κάποιου win2k3 server ..αυτό που ψάχνω είναι κάποιο prog το οποίο να εγκατασταθεί στο ένα pc που είναι και ο fileserver και να μπορεί να κάνει κάποιο είδος security στα shared folders ώστε ανάλογα με τον χρήση να έχει περιορισμένη η όχι πρόσβαση σε folders που εμείς θέλουμε. Είχα βρει παλιότερα κάτι ανάλογο αλλά ούτε καν θυμάμαι πως λέγονταν.

Επίσης βρήκα και αυτό από ms http://support.microsoft.com/kb/290403

Για βοηθήστε ρε παιδες !!

Link to comment
Share on other sites

Δε χρειάζεται ειδικό πρόγραμμα για αυτό. Φτιάχνεις τον ανάλογο αριθμό χρηστών που θέλεις στο σύστημα του fileserver και δίνεις τα ανάλογα δικαιώματα στον κάθε ένα. Μετά δίνεις τους χρήστες με τον κωδικό τους σε αυτούς που θα μπουν και έχουν τα δικαιώματα που θα ήθελες.

Link to comment
Share on other sites

..thanks για την απαντηση...βρε την ξερω την διαδικασια που λες απλα οταν εισαι σε workgroup υπαρχουν διαφοροι περιορισμοι...τεσπα θα το δοκιμασω ετσι...αν και μου φαινεται δεν τον γλυτωνω τον win2k3 domain :(

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.