cypherth Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 5, 2007 Αγοράστηκε λάπτοπ από μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων, ας μην καταφύγω στο να πω ακόμα ποια είναι.Προεγκατεστημένα vista home edition, αξία λάπτοπ 1200, είναι φυσιολογικό κατά το πρώτο μπουτάρισμα να λέει ότι τα windows have been recovered και μετά στο desktop ότι δεν έκλεισαν κανονικά και αν θέλω να τρέξω διαγνωστικό?Θέλω να μου πείτε γνώμες σας παρακαλώ, γιατί πριν από 6 μήνες που αγόρασα άλλο λάπτοπ πάλι με βίστα, πάλι από την ίδια αλυσίδα, με το πρώτο μπουτάρισμα, έκανα εγώ τις ρυθμίσεις μέχρι και για τη γλώσσα., Αυτό φαίνεται σαν να έχει ξαναχρησιμοποιηθεί, αφού λέω να βάλω το everest να δω πόσο καιρό το έχουν δουλέψει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
racer Δεκέμβριος 5, 2007 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Κανονικά δε θα έπρεπε να σου βγάζει αυτά τα μηνύματα, αλλά όπως λες και εσύ να σου βγάζει τις ρυθμίσεις. Γιατί δεν βάζεις το Everest? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Δεκέμβριος 5, 2007 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Γιατί το λάπτοπ είναι της κοπελιάς μου και δε το έχω μπροστά μου δυστυχώς Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 5, 2007 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 Ταινία ασφαλειας δεν ειχε το κουτι του laptop? 3 laptop TOSHIBA εχω πάρει και τα 3 ειχαν ταινία ασφαλειας στο κουτι οταν τα παρελάβα...Απο UK όμως...εδω δεν ξέρω πως ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Δεκέμβριος 5, 2007 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 είναι acer το πισι, και είχε στο κουτί εκεί που το ανοίγεις την κλασσική ταινία που γράφει if not sealed or broken, check content before accepting ή κάπως έτσι τέλος πάντων, αυτό ήταν σφραγισμένο δηλαδή αν λέμε για το ίδιο πράγμα, και άνοιξε με μαχαίρι Link to comment Share on other sites More sharing options...
perp Δεκέμβριος 5, 2007 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 κοιτα αν υπήρχε αυτο και οντως ηταν sealariσμένο τουλάχιστον εισαι σίγουρος οτι η ταινία δεν μπηκε απο κάποιον τυχαίο αλλα απο την αντιπροσωπεία ειτε εδώ ειτε αλλου...... αρα εισαι σίγουρος οτι αν κάποιος εβαλε χερι ή το ειχε ανοιξει...ηταν κάποιος εξουσιοδοτημένος να το κάνει και το μηχανημα δεν εχει πρόβλημα....Μηπως απλα το μηχανημα απο το εργοστάσιο δεν βγήκε με VISTA αλλα του τα φόρεσαν εδω? Γιατι και αυτο γίνεται....Κοιτα λιγο ποτε βγηκε το μοντέλο... μπορει το αρχικο revision πχ να ειχε XP αλλα εν τέλει να περάστηκαν VISTA για να γινει πιο εμπορικο.... με πιάνεις.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
cypherth Δεκέμβριος 5, 2007 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 5, 2007 ναι θα το κοιτάξω,σε μιάμιση μέρα θα ξέρω Link to comment Share on other sites More sharing options...
pontifikas Ιανουάριος 5, 2008 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Από πού καταλαβαίνεις μέσω Everest πόσο έχει χρησιμοποιηθεί το μηχάνημα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Ιανουάριος 5, 2008 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2008 Μου θύμισες μια φορά που πήγα να πάρω laptop για την αδερφή μου από Πλαίσιο επαρχίας... και όταν πήγαμε εκεί... είδα με έκπληξη τον υπάλληλο να πακετάρει το μηχάνημα της βιτρίνας και να μας το πασάρει...Στην απλοϊκή ερώτηση "Συγγνώμη, το χρησιμοποιημένο θα μας δώσετε?"πήρα την απάντηση "Α δεν θέλετε αυτό?"Τι να πεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.