Jump to content



P5E3 Deluxe & SuperTalent Προβλημα


nick2crete

Recommended Posts

P53E Deluxe & SuperTalent παρεα με τον Q6600..

Tα συνδεσα χτες αλλα τζιφος στην αρχη..δεν ξεκινουσε με τιποτα..ρευμα επαιρνε κανονικα αλλα ουτε μπιπ ουτε στο βιος..

Με τα πολλα αφησα ενα στικ στο Β1 σλοτ (πορτοκαλι ) και πηρε μπρος..οι μνημες ειναι αυτες ...μαλλον το ενα στικ εχει προβλημα αφου δοκιμασα και στα μαυρα σλοτς..μονο με το ενα συγκεκριμενο δουλευει..δυστυχως δεν μπορω ουτε memtest να τρεξω και με τα 2 πανω..

Αλλο παραξενο ειναι οτι ενω απ'οσο εχω διαβασει δουλευουν με ταση 1,8...οτιδηποτε παραπανω απο 1,5 να δωσω δεν το δεχεται η Ασους ...F10 save & Exit ..αλλα με ξαναγυρναει στο βιος ..overclocking failed κτλ κτλ..

Bios update εγινε..

Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη παιδια...

Link to comment
Share on other sites

Εχω φαει φρικη απο χτες..το ενα στικ αρνειται καθετα να δουλεψει μονο του η με το αλλο μαζι...το 2ο δουλευει αλλα μονο του..ξαναδοκιμασα ολα τα σλοτς...την ξαναφλασαρα μπας και...:( τα ιδια...η μνημη η μια που δουλευει παιζει στα 1600MHz αλλα με την ταση στο auto..:confused:

Link to comment
Share on other sites

Οσα παιδια εχουν παρει μητρικες με το χ38 ας μου πουν αν εχουν την επιλογη X.M.P. στο βιος...οταν προσπαθω να το επιλεξω απο Manual η Auto ...παγωνει το συμπαν...μονο με ρισετ φευγω..

Ρωταω γιατι υποτιθεται οτι οι SuperTalent υποστηριζουν το XMP...και λεω μπας και φταιει αυτο που δεν δουλευουν και τα στικακια..

post-4061-1416073302,9774_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Εχεις τελευταίο BIOS? 1oν... και 2ον οι μνήμες σου όντως υποστηρίζουν XMP ή απλά το διάβασες κάπου?

Στη θέση σου θα έβαζα manual ακριβώς μα ακριβώς αυτό που λένε οι μνήμες πάνω τους και το ρεύμα που λένε. Αν δεν παίξουν έτσι τις πας πίσω και τέλος ή παίρνεις άλλες ή αλλάζεις μάρκα.. τα ίδια πάντως είχα πάθει και εγώ με τις Cellshock τις 1800άρες και τις έστειλα αδιάβαστες... corsair και ξερό ψωμί.

Link to comment
Share on other sites

Καλημερες,

Ναι εχω το τελευταιο βιος 0804..περι ΧΜΡ το διαβασα σε reviews...αλλα το αναφερει και στο CPU-z..

Θα τις γυρισω αυριο..

Εσυ οταν λες οτι ειχες παθει τα ιδια με τις Cellshock ...? και με ποια μητρικη..?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.