Jump to content



Συσκευή PCIe x1 σε slot PCIe x4 ?


neuromancer

Recommended Posts

Έχει κάνει κανείς το σκηνικό του τίτλου?

Πήρα μια κάρτα TV και το 4x slot είναι πιό βολικό στο κουτί μου - διαφορετικά πρέπει να κάνω αναδιατάξεις και δε μου αρέσει σαν ιδέα. Επίσης το x1 είναι κοντά σε CPU/PSU/fan και φοβάμαι πιθανές παραμβολές στο TV δέκτη.

καλή πρωτοχρονιά!

Link to comment
Share on other sites

OK δούλεψε τζάμι.

Βασικά το 4x ήταν λίγο μούφα καθώς η mother έχει 1 PCIe 4x slot και 1 PCIe 1x slot, ΑΛΛΑ: τα ταυτόχρονα configuration ειναι: δύο PCIe 1x (ένα σε κάθε slot) ή 1 PCIe 4x στο 4άρι slot (ρυθμίζεται με jamperάκια).

BTW, καλή η AVerTV Hybrid Duo. Στα περισσότερα κανάλια πάρα πολύ καλή εικόνα - σε μερικά με θόρυβο. Χρησιμοποιώ βέβαια shared κεραία με την TV (splitter) το οποίο έχω την εντύπωση βγάζει λίγο θόρυβο (δεν είμαι και σίγουρος). Τα ψηφιακά της ΕΡΤ τζάμι. FM ράδιο επίσης καμπάνα.

Ερώτηση:

Δεδομένου ότι έχει δύο δέκτες πάνω (παίρνει δυό κεραίες για Picture in Picture σκηνικά και εγραφή 2 προγραμμάτων) υπάρχει splitter με ενίσχυση ώστε να πάρω 2+1 γραμμές κεραίας ?

Thanks και καλή χρόνιά σε όλους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.