Jump to content



vista problem ? or hardware?


gatonini

Recommended Posts

τρεχω vista home premium και μετα απο ολα τα updates καθε φορα που τρεχω 3d εφαρμογη κυριως παιχνιδι οπως call of duty 4, the witcher, fear perseus mandate με τα απο λιγο το pc παγωνει και κανω restart γνωριζει κανεις τι παιζει ή αν εχεο καποιος παρομοια προβληματα?

Link to comment
Share on other sites

Το call of duty νομίζω πως ειναι συμβατό με vista (και μαλιστα designed for vista) άρα δεν νομίζω να φταίει το παιχνιδι...απο hardware τώρα εχεις καλη καρτα γραφικών αρα δεν νομίζω να φταιει αυτο αν και παρόμοιο προβλημα είχα και εγω οταν ετρεχα το san andreas με την nvidia geforce 5600 μου. Παντως τα vista ειναι πολυ σπαστικα οσον αφορα τις εφαρμογες...ενα κλικ κανεις και σου πεταει παραθυρακι αν οντως θες να πραγματοποιήσεις την παρακατω ενεργεια! Σου δίνει και 5 λεπτα για να το σκεφτεις κιολας ετσι για να μην κανεις λάθος! Δεν ξέρουν ομως οτι απο τα λαθη μας μαθαινουμε! αν και αυτο πηγαν να το χωνέψουν με τα windows millenium που φοβοσουν να ανοιξεις την εναρξη μήπως θες φορματ μετα. Ίσως την ώρα που τρέχει το παιχνίδι να κανουν καποια διεργασία τα vista και να κολάει ετσι..σου κολάει μετα απο καποιο συγκεκριμένο χρονικο διάστημα παντα?

Link to comment
Share on other sites

παιζω πχ το the witcher ή comand conquer 3 και μετα απο ενα 10λεπτο παγωμα και κανω επανεκινηση. oi drivers ειναι οι τελευταιοι για τα παντα μνημες εχω αλλαξει 2 ζευγαρια για να ειμαι σιγουρος αλλα δε ξερω τι να κανω απο δω και περα

το μονο που παιζει απροβλιματιστα ειναι amricas army καμια γνωμη?

Link to comment
Share on other sites

παίδες και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα με το cod 4 και vista αλλά και με άλλα παιχνίδια, και αυτός ήταν ο λόγος που το ξαναγύρισα σε xp. αυτό με το τροφοδοτικό το δοκίμασα και εγώ.έβαλα ένα thermaltake 550w , όλα στα default και πάλι τα ίδια.ειδικά με το medal of honor airborne.θέλει πάντως πολλά σιχτίρια η m$ για τα κ@#%^λειτουργικά που βγάζει.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.