Jump to content



E6600 o/c


mitsos1os

Recommended Posts

Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πρώτον θα ήθελα να τονίσω ότι είμαι τελείως καινούργιος στο όλο θέμα (όπως βλέπετε είναι το πρώτο μου ποστ), για αυτό και συγχωρέστε με αν πω καμία γκάφα. Λοιπόν έχω το εξής σύστημα: CPU:INTEL E6600, RAM: KINGSTON 667 MHZ 2X1GB, MOTHERBOARD: MSI P6N SLI-FI, GRAPHICS GARD: MSI NX8800 GTS 320 O/C, PSU: TRUST 570 WATT. Θα ήθελα να κάνω overclocking στον Ε6600 και αν είναι δυνατόν και στις μνήμες. Διάβασα τον οδηγό overclocking στο σχετικό thread http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=127 (ελπίζω αν και είναι παλιός να ισχύει και σήμερα ε;) και πήρα μια ιδέα. Αυτό που θέλω είναι να κάνω o/c τον Ε6600. Θα ήθελα να τον φτάσω γύρω στα 3.0 ghz και ίσως λίγο παραπάνω. Από ότι κατάλαβα μπορώ να το κάνω χωρίς να αλλάξω το vcore μέχρι αυτό το ποσό, σωστά; Και όσον αναφορά τις μνήμες είμαι λίγο μπερδεμένος. Πως μπορώ να καταλάβω ποια timings είναι τα καλύτερα για μένα (και με τα νέα mhz του cpu); Οποιαδήποτε βοήθεια ευπρόσδεκτη.

Και αν θέλετε προτείνετε μου εσείς ένα ποσό o/c για cpu και μνήμες που πιστεύετε ότι δεν θα ζορίσει υπερβολκά τον 6600 δεδομένου ότι έχω stock cooling. Ας το ξέρετε όμως στα σίγουρα για να μην προκαλέσω καμία ζημιά. Ευχαριστώ πολύ.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.