Jump to content



προβλημα στην εκκινηση υπολογιστη...


cabdik

Recommended Posts

πριν 3 μερες εκανα μια μικρη ανανεωση στον υπολογιστη (βλεπε υπογραφη). αφου εκανα εγκατασταση των xp και λοιπων προγραμματων, κανω επανεκκινηση. κλεινει και πριν ξανανοιξει κανει ενα μακρυ μπιπ. το οποιο αλλες φορες το κανει μια φορα, αλλες περισσοτερες. βασει του βιβλιου λοιπον λεει οτι το ενα μακρυ μπιπ ειναι θεμα καρτας γραφικων. ομως την καρτα την εβγαλα και την ξαναεβαλα 2-3 φορες. εξακολουθει και το κανει. ομως αφου του περασει η κ@βλ@ μπαινει κανονικα και λειτουργει κανονικα.ουτε τιποτα αλλο μου κανει. μονο αυτο, οταν κανω επανεκκινηση η και στην εκκινηση. τι μπορει να ειναι? βοηθειαααα!!!!

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από tolis86

μηπως εχει μπεισ κονη μπολικη στο σλοτ της καρτας? για βγαλε την καρτα και φυσα το σλοτ

Δηλαδη...................................................φισουνι :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από cabdik [Σήμερα, στις 12:54]

καινουρια πραματα και να εχουνε σκονη? χλωμο....!!

Για το slot της μητρικης εκανε λογο, τρυπωνει παντου η ατιμη.. Ακομα και εκει μεσα, με κουμπομενη καρτα!

Βγαλτην εντελως και ριξε ενα δυνατο φυσιμα στο slot.. Αμα βηχεις 4-5 μερες μετα, μη μας κανεις παραπονα, εγω παντως βηχω κιολας με το που το σκευτομαι.. :hehe:

Link to comment
Share on other sites

ααα, και κατι αλλο. προσπαθησα να ανεβασω λιγο τον cpu (200mhz) μεσω bios και αφου εκανα save kai exit στην επανεκκινηση μου εκανε συνεχως αυτο το μακρυ μπιπ και αναγκαστηκα να τον βαλω παλι default.λετε να φταιει η μητρικη?

Link to comment
Share on other sites

γιατι ειναι φτιαγμενες για καποια mhz οχι για οσο θελουμε. μπορεις να τις ανεβασεις χωρις να πειραξεις ταση τροφοδοσιας καπου 10-15% απο κει και περα θελει λιγο πειραγμα. στο bios αν ψαξεις εχει ενα που λεει SPD εκει πηγαινε. εκει εχει τους διαιρετες και τους χρονισμους. διαλεξε εναν διαιρετη που να κανει τις μνημες να δουλεβουν σε μια συχνοτητα κοντα ή λιγο πανω απο την stock(εχοντας ανεβασει πριν το fsb) τα timings αστα το auto.

Link to comment
Share on other sites

κοιτα. οπως ειπα παραπανω,δεν τις εχω πειραξει καθολου. τις εχω στις default ρυθμισεις. οι μνημες που εχω ειναι αυτες

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.553001.

στην μητρικη της υπογραφης. και επαναλαμβανω οτι αυτη τη στιγμη ειναι ολα default!

χτες εκανα μια αποπειρα να ανεβασω ΛΙΓΟ τον επεξεργαστη ΜΟΝΟ! τιποτα αλλο. δεν ανοιγε κανοντας αυτο τον ηχο που περιεγραψα παραπανω.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.