Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

Χαχα,

βασικά η σκέψη προήλθε από το "αυτό ή αυτό; αυτό, 1-0" που παραπέμπει σε δημοτικογυμνασιακές χαζομάρες (της εποχής μου τουλάχιστον) :p

Χαχα,

βασικά η σκέψη προήλθε από το "αυτό ή αυτό; αυτό, 1-0" που παραπέμπει σε δημοτικογυμνασιακές χαζομάρες (της εποχής μου τουλάχιστον) :p

έκανα και update την signature μου :to_pick_ones_nose3::whistle2:

Χαχα,

They still exist ... :p

επεσε καφες μολις κ εκανε μπανακι το ποντικι..μετα απο 5 λεπτα εσβησε...

εχει νοημα να το ανοιξω στεγνωσω,λετε να αναστηθει?ειναι σετ με το κλασσικο της MS,αξια κανα 20ευρω πριν 4 χρονια..

προτεινετε κανενα ποντικα φτηνο ή να παρω ενα σετ(να αλλαξω και πληκτρολοι) ασυρματο με κανα 25ευρο? επειδη ψιλοπαιζω παιχνιδια μηπως το ασυρματο φτηνο ποντικι,θα ειναι χειροτερο απο το φτηνο με καλωδιο?

επεσε καφες μολις κ εκανε μπανακι το ποντικι..μετα απο 5 λεπτα εσβησε...

εχει νοημα να το ανοιξω στεγνωσω,λετε να αναστηθει?ειναι σετ με το κλασσικο της MS,αξια κανα 20ευρω πριν 4 χρονια..

προτεινετε κανενα ποντικα φτηνο ή να παρω ενα σετ(να αλλαξω και πληκτρολοι) ασυρματο με κανα 25ευρο? επειδη ψιλοπαιζω παιχνιδια μηπως το ασυρματο φτηνο ποντικι,θα ειναι χειροτερο απο το φτηνο με καλωδιο?

Έ Έ Έρχεται !

Astro%20Boy-thumb.jpg

θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω πληκτρολοι.

Βόμβα στην Πάντειο... Λένε οτι ήταν μικρής ισχύος αλλα κοντεψαν να φύγουν τα τζάμια...

Το κ3ρ@το μου!!! Έπεσε αρνάκι στο λάπτοπ...... μες στη λίγδα έγινε το πλαϊνό....Πάω να πλυθώ...

Εμ, μην το αφήνεις κι εσύ λυτό !!!

SE35~-~Electronic~Lamb~Weigh~Bridge.JPG

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.