Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

να κοιμηθώ μέχρι τις 6 ή να λιώσω στους καφέδες και να κοιμηθώ βραδάκι;:hmm::hmm::hmm:...:yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
να κοιμηθώ μέχρι τις 6 ή να λιώσω στους καφέδες και να κοιμηθώ βραδάκι;:hmm::hmm::hmm:...:yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn::yawn:

λιωσε στους καφεδες.......εαν κανεις το πρωτο θα κανεις την ιδια ακριβως ερωτηση την ιδια ακριβως ωρα αυριο ξανα στο ΠοΘ;)

δεν ξέρω ρε γμτ, είμαι ζομπι-λαικ τώρα...ενα εξαωράκι , μετά μπαλίτσα και υπνό πάλι..

παιδια αυριο δινω 3 μαθηματα...οποιος παει στη θεση μου του δινω 100 ευρω το μαθημα...

σχολικη ψυχολογια,οργανωση ελλ.εκπαιδ. συστηματος,εξουσια και καθηγητικη ευθυνη...

σχολική ψυχολογία και εξουσία και καθηγητική ευθύνη πάω να δώσω :p Δεν πειράζει αν θέσω τις δικές μου απόψεις, ε; :whip::hehe:

σχολικη ψυχολογια,οργανωση ελλ.εκπαιδ. συστηματος,εξουσια και καθηγητικη ευθυνη...

Moderator σε σχολείο πας;:hehe:

Άκη, άκουσα ότι κλείνουν τα λιμάνια επ' αόριστον:hehe:

ftoUUUUUU

Κατάρα λέμε :hehe:

Astro, πες του για την απεργία

Απεργία?

Απ τα λιμανάκια? :p

η σχολικη να ξερεις εχει σαν αντικειμενο τις μαθησιακες δυσκολιες και κυριως τη δυσλεξια...τη βαση θελω..ελα μπορεις..σου εχω εμπιστοσυνη...:jump1: astro μπορεις να το πεις κι ετσι...

Καλοριζικο, καλοδουλευτο και καλοταξιδο Ακη.

Αντε κοντευει και η σειρα μας.. Εγω σημερα περασα τα σηματα και την Παρασκευη παω για πρακτικη εξεταση.. :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.