Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

ευχαριστω για την επεξηγηση mister Starcatcher:hehe:

ας μου πει καποιος γιατι εδω και 2-3 βδομαδες το msn μου αυν@νιζεται ασυστολως.

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

πάντως το θέμα της νέας φωτογραφίας που έβαλες είναι πανέμορφο...και όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάω για την αφεντιά σου :p :P :p

συνηθεια.....απλα.......κατσε καμια ωρα και κανε zaping (wtf is that word) στα καναλια οταν εχουν διαφημισεις και δες τι εκφρασεις χρησιμοποιουνται στον προφορικο λογο.

Ειδες ενα καινουριο σποτακι στην TV(Marfin Bank...νομιζω) ??

πάντως το θέμα της νέας φωτογραφίας που έβαλες είναι πανέμορφο...και όπως καταλαβαίνεις δεν μιλάω για την αφεντιά σου :p :P :p

:tongue:ζηλιαρη:tongue:

:hug:

Ειδες ενα καινουριο σποτακι στην TV(Marfin Bank...νομιζω) ??

μανι μανι aka money money?

Ειναι λιγο υποτονικο το φορουμ τελευταια ή μου φαινεται?

Την κανανε ολοι για διακοπες?

Ποια SSD και μαβλακείες... Αυτη ειναι αναβαθμιση! Ομαδική και μεσα για μια ντουζίνα! :p

Ναι αλλα μετα θα πρεπει να επενδυσουμε και για επιπλεον ψυξη γιατι θα ανεβουν οι θερμοκρασιες...

Μην αγχώνεσαι... ενεργοποιείς το ΕIST και αφήνεις τις μισές.. να δουλεύουν για σένα και τις αλλες μισές να εξοικονομούν ρεύμα.. ;)

Κρήτη...? Από νησί διακοπές σε νησί...? κανονικά διακοπές θα έπρεπε να είναι η στερεά για εσάς... :p

έτσι πιάσει καμιά φωτιά εκεί κάτω και φυσήξει νοτιάς θα μαστουρώσουν τα Βαλκάνια...

PS 25 μέρες διακοπές...? τι δουλειά κάνεις...? εφοπλιστής...? (αστειεύομαι...)

Η Κρήτη δεν πιάνεται για νησί.

Συνταξιούχος :T:: :hehe::red::

Καλημέρα παιδες

ερε βαρεμαρα ολοι δουλεια εδω στην αθηνα και εγω απραγια στο full, δεν περνα η ωρα damn it :p

εδώ να δεις βαρεμάρα...δεν παλεύεται η φυσική λέμε...και δεν έστησα και τα κατεβαστηράκια ακόμα :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.