Dr.Paneas Αύγουστος 13, 2008 #9122 Αύγουστος 13, 2008 Πωπω εβγαλε τρελο γελιο ο γαυρος σημερα. Θυμισε εποχες ΓιουβεντουςΣωστος ο παιχτης!Μα καλα ο Μητρογλου να βαρεσει πέναλτυ ; Αυτος το ποδι το εχει μονο για παταει γκάζι στο αυτοκινητο ρε. Με το κεφαλι τα κανει ολα, ασχετα αν παιζει ποδοσφαιρο το παιδι.@Unknown:Πιστευεις οτι το downpicking θα ειχε γινει γνωστο και θα ειχε τοση αξια αν δε το εκανε ο hetfield ? Το σωστο παιξιμο ειναι alternate picking. Απλα στη μεταλ, το να παιζεις με την πενα κατω κανει τον ήχο πιο κοφτερό, πιο απότομο.
KoMM Αύγουστος 13, 2008 #9123 Αύγουστος 13, 2008 πω 10 μερες τωρα μακρια απο τεχνολογια...απο παραλιες,ποτα, κλαμπομπαροκαταστασεις, παλι αθηνα σε η/υ. wtf?
chroma Αύγουστος 13, 2008 #9124 Αύγουστος 13, 2008 unknown παίζεις κιθάρα ή παίζεις μέταλ; Αν παίζεις μέταλ το καταλαβαίνω, αν θέλεις να παίξεις κιθάρα δεν υπάρχει 'σωστό' και 'λάθος', υπάρχει 'γιατί' και 'πότε'.
unknown Αύγουστος 14, 2008 #9126 Αύγουστος 14, 2008 καλημερα @Unknown: Πιστευεις οτι το downpicking θα ειχε γινει γνωστο και θα ειχε τοση αξια αν δε το εκανε ο hetfield ? ναι Το σωστο παιξιμο ειναι alternate picking. σωστο ξεσωστο πιο ακουγεται καλυτερα? Απλα στη μεταλ, το να παιζεις με την πενα κατω κανει τον ήχο πιο κοφτερό, πιο απότομο. αυτο λεω Αν παίζεις μέταλ το καταλαβαίνω, αν θέλεις να παίξεις κιθάρα δεν υπάρχει 'σωστό' και 'λάθος', υπάρχει 'γιατί' και 'πότε'. κυριως μεταλ, αν εννοεις κλασσικη κιθαρα σπανια //με τους ντριμ δεν εχω κατσει να ακουσω και να ασχοληθω με τα δικα τους τραγουδια.. μου τη σπαει που παιρνουν ενα τραγουδι-υμνο (ποιος τους ρωτησε?) και το κανουν μη πω.. σαν να τραγουδαει η καλομοιρα καζαντζιδη ενα πραμα μεχρι τωρα μονο οι trivium εχουν κανει καλο cover του master of puppets.. το original παραμενει original http://www.youtube.com/watch?v=wIRp6ccaGX4 downpicking και οι trivium φυσικα //και live ... ολες κατω και ακουγεται τζαμι.. ο αλλος εχει drop d?(ο τζακσονας)..μπραβο του. nice try
HotPeanut Αύγουστος 14, 2008 #9127 Αύγουστος 14, 2008 Σωστος ο παιχτης!Μα καλα ο Μητρογλου να βαρεσει πέναλτυ ; Αυτος το ποδι το εχει μονο για παταει γκάζι στο αυτοκινητο ρε. Με το κεφαλι τα κανει ολα, ασχετα αν παιζει ποδοσφαιρο το παιδι. Ποίο γκάζι ρε σι, με παπάκι C50 κυκλοφορεί. :hehe:
VIL Αύγουστος 14, 2008 #9128 Αύγουστος 14, 2008 Παίδες ρίξτε μια ματιά εδώ http://www.thelab.gr/showthread.php?t=53833
HotPeanut Αύγουστος 14, 2008 #9131 Αύγουστος 14, 2008 Εγώ δεν μπορω να καταλάβω πως αυτοί οι αμερικάνοι έχουν κάτι χέρια τούμπανο και οι περισσότεροι ευραπαίοι καλαθοσφαιριστές έχουν κάτι χέρια ζελέδες. (αν υπάρχει ο πληθυντικός του ζελέ )
Hohenstaufen Αύγουστος 14, 2008 #9132 Αύγουστος 14, 2008 Εγώ δεν μπορω να καταλάβω πως αυτοί οι αμερικάνοι έχουν κάτι χέρια τούμπανο και οι περισσότεροι ευραπαίοι καλαθοσφαιριστές έχουν κάτι χέρια ζελέδες. (αν υπάρχει ο πληθυντικός του ζελέ ) Το ίδιο δεν είναι και στις τσόντες? Για κάτι άλλο βέβαια, όχι για τα μπράτσα.
ManosRK Αύγουστος 14, 2008 #9133 Αύγουστος 14, 2008 Περίμενε κανείς το αντίθετο αποτέλεσμα ????? (Δεν θέλω να γίνομαι κακός, ούτε έχω καμιά ιδιαίτερη συμπάθεια στους Αμερικανούς που νομίζουν πως τα ξέρουν και τα κάνουν όλα σωστά) αλλά οκ έγινε μια φορά, δεν θα γίνεται συνέχεια (αν κι εγώ πιστεύω πως απλά είχαν μια κακή χρονιά και γενικά αυτό έπαιξε και λιγότερο η ικανοτητά μας - χωρίς πάλι να γίνομαι κακός και μηδενιστής, δεν ξέρω όλα τα γεγονότα). Οι Αμερικάνοι έχουν σα δεύτερη φύση τους το μπάσκετ... έκαστος στο είδος του. Οι Βραζιλιάνοι έχουν το ποδόσφαιρο, οι Αμερικάνοι το μπάσκετ και το γκολφ, Οι Κινέζοι έχουν σχεδόν τα πάντα (εξαίρεση στο κανόνα) etc.
HotPeanut Αύγουστος 14, 2008 #9134 Αύγουστος 14, 2008 Δεν είπε κανείς ότι περιμέναμε να νικήσουμε.Από την άλλη φέτος χλωμό το βλέπω σαν χώρα να κερδίσουμε κανά 1-2 μετάλια....Χώματα είμαστε.\ σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματα
VIL Αύγουστος 14, 2008 #9135 Αύγουστος 14, 2008 Εγώ λέω ότι την ντόπα που παίρνουν θα αναγνωρίζεται από την Γουάντα μετά από 10 χρόνια γιατί τότε θα αναγνωρίζεται και από τα ειδικά εργαστήρια.:sick:
Chosen Αύγουστος 14, 2008 #9136 Αύγουστος 14, 2008 Αυτοί τώρα είναι αθλητές ? ή βρωμάνε ντόπα? Ναι και μένα μου φάνηκε παράξενη η απόδοσή τους, μιας και γενικότερα το ΝΒΑ είναι ΓΤΠ :whistle2:
HotPeanut Αύγουστος 14, 2008 #9137 Αύγουστος 14, 2008 Εγώ λέω ότι την ντόπα που παίρνουν θα αναγνωρίζεται από την Γουάντα μετά από 10 χρόνια γιατί τότε θα αναγνωρίζεται και από τα ιδικά εργαστήρια.:sick: Ακόμη και σε αυτό πίσω είμαστε. Εμείς ακόμη την Μ3 παίρνουμε
LevelOne Αύγουστος 14, 2008 #9138 Αύγουστος 14, 2008 Άκυρο, αλλα το το Ε56 Μ3 προκρίνεται για ντόπα...
ManosRK Αύγουστος 14, 2008 #9140 Αύγουστος 14, 2008 Δεν είπε κανείς ότι περιμέναμε να νικήσουμε.Από την άλλη φέτος χλωμό το βλέπω σαν χώρα να κερδίσουμε κανά 1-2 μετάλια....Χώματα είμαστε.\ σχεδόν σε όλα τα αγωνίσματαΝαι ρε συ τι είν'αυτό φέτος, τα χάλια μας έχουμε...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.