Jump to content



Τροφοδοτικό και 4πινο βύσμα αντι 8πινου


GdamprXP

Recommended Posts

Είπα να αλλάξω τροφοδοτικό αλλα δε μπώρεσα να αλλάξω το hiper με κάτι άλλο... διοτι έχει μια φινέτσα το άτιμο:tomato: Το πρόβλημα είναι πως απο τη μερα που έκανα αναβάθμιση είναι στο μυαλό μου συνέχεια το 4πινο βυσμα τροφοδοσίας του τροφοδοτικού που παει στο mobo αντι του 8πινου που έπρεπε να έχει.... πείτε κατι για να με ηρεμίσετε οπως πχ δε παίζει κανένα ρολο κτλ... ξερετε εσεις :jump: :jump:

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από GdamprXP [Σήμερα, στις 18:00]

σορυ κιολας αλλα ετσι οπως το βλέπω στη φοτο δε μπορω να καταλάβω πως θα γίνει αυτο.

Λοιπον το βυσμα το οποιο συνδεουμαι τα περιφεριακα π.χ. ενα dvd-rw ειναι το γνωστο μας ασπρο 8-pin το οποιο εσυ θα το βαλεις στην μια ακρη αυτουνου που σου προτεινα και απο κει και περα σα σου βγαζει ρευμα σε 2 4-pin τα οποια εσυ θα βαλεις στην μητρικη σου !!

Πιστεψτε με δεν ξερω να ζωγραφιζω !!:wassat: :wassat:

sd7xi22wph0ngkk6v0g9.jpg

Link to comment
Share on other sites

σε ευχαριστω παρα πολυ που μπαινεις σε τετιο κοπο...αλλα ας το παμε αλλιως. Ενοεις το καλώδιο που τροφοδοτούμε μια IDE συσκευή? Εκείνο που έχει 4 τρύπες? Στη φοτο απο το e-shop δε μου φάνηκε να μπορει να μπει εκει....

Μια χαρα ζωγραφίζεις :)

Link to comment
Share on other sites

@GdamprXP : Μην το δοκιμάσεις αυτό, μην αγοράσεις αυτό το καλώδιο και προσπαθήσεις να χώσεις επάνω τα/το molex. Ψάξε και κοίτα τι ρεύματα δίνουν τα molex και τι το EPS και θα καταλάβεις.

Αρχική απάντηση από MOS [Σήμερα, στις 18:57] -> Ετσι που το βλεπεις λες να μην μπαινουν 2 ide βυσματα ?? Ενταξει δεν χανεις και τπτ 3 ευρω κανει !!
Και τα υπόλοιπα (ΜοΒο/CPU/τροφ.....κλπ) πόσο ?
Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.