Vagouridis Posted February 17, 2011 #1 Share Posted February 17, 2011 Σε λιγο καιρο θα προστεθει ενα νεο μελος στην οικογενεια και εκρινα σκοπιμο να αγορασω μια καμερα. Δεν εχω ιδεα καθολου τι παιζει με δαυτες , θα κυμανθω περιπου στα 500€ λιανικη ,( τωρα εαν κατι ειναι πολυ καλο στα 700 δεν τιθεται θεμα θα αγοραστει) , για πειτε καμια γνωμη ρε παιδια και τι περιπου να προσεξω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted February 17, 2011 #2 Share Posted February 17, 2011 Σε καμια περίπτωση μην παρεις καμερα που γραφει σε μικρο δισκακι..Μοντελα κτλ δεν ξερω προσωπικα να σε πω..αλλα θα ψαξω και θα ποσταρω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted February 17, 2011 #3 Share Posted February 17, 2011 Εννοεις video camera? Vag 500 ειναι πολλα...παρε μια καμερα να εχει HD γιατι στο τελος αλλο ειναι να τραβας video και αλλο να μονταρεις...Πιστεψε με ..εγω πηρα μια μεταχειρισμενη Panasonic με full HD και ειμαι happy...απλα το convertion μου βγαζει την πιστη..Οποτε αν εχει και κανα καλο software μαζι ειναι atou Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted February 17, 2011 Author #4 Share Posted February 17, 2011 Δεν εχω ιδεα εαν ειναι πολλα ή οχι με καμερες δεν εχω ιδεα.Το μονο που ειδα απο κοντα ηταν μια με sd καρτα αλλα δεν μπορω να πω οτι ενθουσιαστικα και πολυ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
orion Posted February 17, 2011 #5 Share Posted February 17, 2011 Δεν ειναι απλη SD καρτα SDHC ειναι και θες για HD τουλαχιστον class 6 παρε δυο επι 8GB και θα εισαι jet..πχ αυτη εδω http://www.pixmania.gr/gr/gr/06070877/art/sanyo/%CE%92%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%A5%CF%88%CE%B7%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CE%91%CE%BD%CE%B1%CE%BB%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82-xacti-cg100---%CE%BA%CE%BF%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7.html ειναι οκ για τον X μελοντα χαζομπαμπαΑυτη εδω ειναι ισως too much http://www.pixmania.gr/gr/gr/04929741/art/panasonic/%CE%92%CE%B9%CE%BD%CF%84%CE%B5%CE%BF%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-hdc-sd60---%CE%BC%CE%B1%CF%85%CF%81%CE%B7.htmlεχω το προηγουμενο μοντελο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted February 17, 2011 #6 Share Posted February 17, 2011 Εγώ αν έπαιρνα τώρα, θα προτιμούσα μια sony πχ αυτη που έχει και 16GB.Εξ άλλου είναι κάτι που το αγοράζεις μια φορά για πολλά χρόνια.Αν θες κάτι φθηνότερο αυτή την έχει ένας φίλος και είναι πολύ ικανοποιημένος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted February 17, 2011 #7 Share Posted February 17, 2011 Παιδια η μεταφορα απο SD πως γινεται??Με 20mb/s?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted February 17, 2011 #8 Share Posted February 17, 2011 Το πρόγραμμα που δουλεύω μόλις συνδέσεις την κάμερα βλέπει τα αρχεία και τα κάνεις import για επεξεργασία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgeVasil Posted February 17, 2011 #9 Share Posted February 17, 2011 Μιλαω συγκεκριμενα για SD καρτα και ποιο συσκεκριμενα για την ταχυτητα αναγνωσης/μεταφορας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted February 18, 2011 Author #10 Share Posted February 18, 2011 Μιλαω συγκεκριμενα για SD καρτα και ποιο συσκεκριμενα για την ταχυτητα αναγνωσης/μεταφορας.Ενα αυτο και ενα τι μορφη εχουν τα αρχεια? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted February 18, 2011 #11 Share Posted February 18, 2011 Στη sony απ' ότι θυμάμαι είναι m2ts Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vagouridis Posted March 30, 2011 Author #12 Share Posted March 30, 2011 Και στην πανασονικ το ιδιο ειναι ( m2ts-avchd). Χθες παρελαβα αυτην http://panasonic.net/avc/camcorder/hd/40_series/ . Συμπαθητικη, της εβαλα και μαι 16αρα καρτα class10.Βεβαια το αυτο το fullhd το περιμενα με καλυτερη ποιοτητα.Ακομα ειμαι στις δοκιμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xrist Posted March 30, 2011 #13 Share Posted March 30, 2011 Με γειες ΠάρηΔοκίμασε την σε περιβάλλον με χαμηλό φωτισμό (πχ μέσα στο σπίτι βράδυ με το φως του δωματίου) Όσο λιγότερο κόκκο εμφανίζει τόσο καλύτερα.Περιμένουμε εντυπώσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.