Jump to content



Προβλημα με X38-DQ6, αναβοσβηνει συνεχεια


Trooper

Recommended Posts

Προσπάθησα σήμερα το απόγευμα να κάνω λιγο o/c στη μητρική με εναν E6750. 8x450 (3600 δλδ) με 1.5v ρευμα, ρυθμισα λίγο και καποιες αλλες τασεις και πατησα save and exit στο bios.

Εκλεισε το pc οπως κανει παντα, ανάβει με τις νεες ρυθμισεις και σβήνει ξανα μετα απο 2 sec. Και απο τότε γίνεται αυτό συνέχεια. Αναβοσβήνει το pc όση ωρα και να το αφήσω. Ο μόνος τρόπος για να κλεισει ειναι απο το τροφοδοτικό. Το ανοιγω, μετα απο 2 sec κλεινει, κλπ κλπ.

Εβγαλα τα πάντα απο πάνω, αφησα μονο το cpu και κάνει τα ιδια. Βγάζω και το cpu και παραμένει ανοικτό πλεον το mobo, χωρις τα restart. Θεώρησα οτι το cpu τα παιξε. Βάζω άλλο cpu, και αρχίσανε πάλι τα reset, οπως και πριν. ΄

Ενοείται οτι εχω κανει clear cmos, εχω βγάλει μπαταρία κλπ, το αφήσα και κανα 2ωρο εκτός ρευματος, και παλι τιποτα... Εψόφησε ? Εχει καμια ιδεα κανεις ?

Link to comment
Share on other sites

μακαρι να βγω ψευτης.. αλλα εχει ακριβως τα ιδια συμπτωματα με τη (1η.)δικη μου η οποια εκανε τα ιδια και πηγε RMA, ΑΛΛΑ χωρις overclock.. μετα απο update bios αφου ολοκληρωσε και το verification..(σε default) , αυτο ηταν... αεναο boot cycle (google it ;) ) το οποιο το εχουν παθει αρκετοι με gigabyte.. Dual Bios και τριχες κατσαρες...

Εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα με την (1η..) δικη μου αλλα με τελειως διαφορετικο αιτιο..(μετα απο update bios που εγινε με ΟΛΑ DEFAULT και ολοκληρωθηκε κανονικα ,εκανε και verification!! , Dual bios και τριχες κατσαρες..) .Ακριβως τα ιδια συμπτωματα , χωρις τη cpu , εδινε ρευμα , με τη cpu πανω , αεναο boot cycle (google it ;) ) , ουτε μπαταριες/ρευμα off ,ουτε clr cmos βοηθησε ουτε τπτ.Επεστραφη στα Μultirama για RMA..

OFF TOPIC ,6 ημερων μητρικη μετα απο επιτρεπομενη διαδικασια αναβαθμισης bios , και να μου λεει ο τεχνικος , οτι πρεπει να παει taiwan!! :wall: ,τα νευρα μουυυυ(+ οσες φορες μου ειπαν θα με καλεσουν αυτοι να με ενημερωσουν σε ποιο σταδιο ελεγχου ειναι.. με γειωσαν κανονικα) , μολις τους "πατησα στον καλλο" ομως (τον υπευθυνο του καταστηματος βασικα..) , να δεις πως ειχα αμεση αντικατασταση σε 5 λεπτα.. απευχομαι την αχρειαστη ωρα που θα ξαναδω τα μουτρα τους.. ουτε καρφιτσα και απο δαυτους

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από greekfragma

τρουπερακο δοκιμασε ενα στικακι αλλης μνημης εαν εχεις ευκαιρο.....

Μα χωρίς μνήμη μου τα κανει αυτά...

Αρχική απάντηση από papatsonis

μακαρι να βγω ψευτης.. αλλα εχει ακριβως τα ιδια συμπτωματα με τη (1η.)δικη μου η οποια εκανε τα ιδια και πηγε RMA, ΑΛΛΑ χωρις overclock.. μετα απο update bios αφου ολοκληρωσε και το verification..(σε default) , αυτο ηταν... αεναο boot cycle (google it ;) ) το οποιο το εχουν παθει αρκετοι με gigabyte.. Dual Bios και τριχες κατσαρες...

Εχει τα ιδια ακριβως συμπτωματα με την (1η..) δικη μου αλλα με τελειως διαφορετικο αιτιο..(μετα απο update bios που εγινε με ΟΛΑ DEFAULT και ολοκληρωθηκε κανονικα ,εκανε και verification!! , Dual bios και τριχες κατσαρες..) .Ακριβως τα ιδια συμπτωματα , χωρις τη cpu , εδινε ρευμα , με τη cpu πανω , αεναο boot cycle (google it ;) ) , ουτε μπαταριες/ρευμα off ,ουτε clr cmos βοηθησε ουτε τπτ.Επεστραφη στα Μultirama για RMA..

OFF TOPIC ,6 ημερων μητρικη μετα απο επιτρεπομενη διαδικασια αναβαθμισης bios , και να μου λεει ο τεχνικος , οτι πρεπει να παει taiwan!! :wall: ,τα νευρα μουυυυ(+ οσες φορες μου ειπαν θα με καλεσουν αυτοι να με ενημερωσουν σε ποιο σταδιο ελεγχου ειναι.. με γειωσαν κανονικα) , μολις τους "πατησα στον καλλο" ομως (τον υπευθυνο του καταστηματος βασικα..) , να δεις πως ειχα αμεση αντικατασταση σε 5 λεπτα.. απευχομαι την αχρειαστη ωρα που θα ξαναδω τα μουτρα τους.. ουτε καρφιτσα και απο δαυτους

Μαλλον απο οτι ειδα παρα πολλοι εχουν πάθει παρόμοιο πρόβλημα με το boot cycle. Καποιοι το επαναφέρανε, αλλα εμενα δε φαινεται να ξεκολάει με τιποτα...

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από Trooper

Ενοείται οτι εχω κανει clear cmos, εχω βγάλει μπαταρία κλπ, το αφήσα και κανα 2ωρο εκτός ρευματος, και παλι τιποτα... Εψόφησε ? Εχει καμια ιδεα κανεις ?

Αυτα τα εκανες και χωρις τιποτα (ουτε cpu) πανω;

Link to comment
Share on other sites

Αρχική απάντηση από spc

Αυτα τα εκανες και χωρις τιποτα (ουτε cpu) πανω;

Τα εκανα και χωρίς cpu, δυστυχως τιποτα. Δοκίμασα και με αλλη μνήμη, και να κάνω διαφορα που βρήκα ψάχνοντας λιγο αλλα αρνειται..Απο οτι διαβασα πάντως, παρα πολλοι το εχουν παθει αυτό, μετα απο bios update, ή ετσι στο ασχετο. Dual Bios και @@ σου λεει μετά. Αλλο ενα board για RMA, ελεος...

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.