Jump to content



επικειμενη αλλαγη ups. θαθελα γνωμες...


tolis861416003225

Recommended Posts

λογο του οτι του τωρινου είτε πεθανε η μπαταρια του ειτε το ιδιο(αν τουχω συνδεδεμενο κατι πανω ακουγεται το μπιπ που κανει οταν ειναι σε υπερφορτωση. το εκανε αρκετο καιρο τωρα αλλα αμα το εσβεινα και το ανειγα εστρωνε τωρα πια ομως δε στρωνει...:p) ακομα και κλειστος ο υπολογιστης και η οθονη οποτε δε τιθετ θεμα. δοκιμασα και να το βγαλω απο τη πριζα και δεν εκανε καν το μπιπ.χωρις τιποτα επανω δεν εβγαλε αχνα:boxed:

με πεθαμενη μπαταρια δεν μπορει να δωσει ρευμα? δλδ παντα απο μπαταρια δινει? ειναι Line interactive.

οπως καιναχει τοχω απο το 2004 ειναι ενα mustek 600VA δλδ 360watt επανω τουχω το συστημα τις υπογραφης αλλα διχως τα ηχεια.πυργο δλδ και οθονη μονο. δεν ειναι και κανα τερας που πειναι για αμπερ αλλα apo τα 360 τα 40 πανε στην οθονη και καπου 320 στον πυργο. οποτε εχω 256 (80% αποδοση εχει περιπου το OCZ) για το συστημα...σε φορτο δε μου φτανουν.....αρα απο το να παρω μια μπαταρια καινουρια λεω να το παρω αυτο στο χωριο αν του βαλω μπαταρια(αν αυτο φταιει τελικα) και πατρα να παρω καινουριο... το αντιτιμο που προτυθεμαι να δωσω ειναι καπου στα 70-80 ευρω. νομιζω ειναι αρκετα αν οχι παλι πειτε μου...αυτο ζηταω εξαλου τη γνωμη σας.:rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Αμα μπορεις να βρεις απο καπου μπαταρια, καλυτερα δοκιμασε να αλλαξεις μονο τη μπαταρια. Λογικο ειναι χωρις την μπαταρια να μην μπορει να λειτουργησει, διοτι αυτη φροντιζει για το ομαλο ρευμα που περνουν οι συνδεδεμενες, σε αυτο, συσκευες.

Θα δοκιμασω να βγαλω την δικια μου μπαταρια να δω εαν το δικο μου ανοιγει και θα σου πω.

Εμενα δε μου φαινεται περιεργο παντως να τα φτυσε η μπαταρια.. Εδω το APC που εχω, εχει κλεισει μετα βιας 2 χρονακια και μου κανει, τωρα τελευταια, κολπακια με τη διαρκεια της μπαταριας και το load.. (Βεβαια το ιδιο το UPS με προειδοποιησε 2-3 φορες για την μπαταρια)

Με το μαμιση που τρωνε με το χρονο αυτες, λογικο ειναι να τα φτυνουν..

Link to comment
Share on other sites

μπα οχι μωρε θα παρω καινουριο. δε φτανει σε load αυτο...και πες μπορει να βαλω κανα δισκο ακομα και να βαλω 8800/9600. εκει ειναι που δε θα φτανει....

το μπαντζετ ανεβηκε στα 100 ευρο!! ;)

Link to comment
Share on other sites

Κάνε το budget σου δια του δυο ή τρια και κοίταξε αυτά τα on-line ups που έχει η TOP...

εδώ

και εδώ

Δεν ξέρω αν κάνουν λιανική, αλλά αξίζει να τους πάρεις τηλ να ρωτήσεις, γιατί έχουν τιμές λιώμα και λογικά θα βρεις και ανταλλακτικά όταν χρειαστείς...

όσων αφορά την ποιότητα τώρα... όταν πέσει το ρεύμα δεν θα σβήσει ο υπολογιστής, άρα την κάνουν την δουλειά τους...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

τελικα αγορασα με 99 ευρο το ακολουθο απο μαγαζι της Πατρας.

http://www.digitus.info/scripts/digdetail.asp?artnr=DN%2D170021+++++++++++

και μερικες φωτογραφιες σορρυ ειναι με κινητο παρμενες...:flower:

συσκευασια:

o65rv6qladkrat309lrs_thumb.jpg

και μερικες του ups απο διαφορετικες γωνιες:

tauvxmgwx0wtq6mu8xcd_thumb.jpg u33b1v6352hn8at4e5f5_thumb.jpg n00xvvei0p48tv093o67_thumb.jpg

εχει δυο θυλικα σουκο και μπορει να επικοινωνησει με Η/Υ μονο μεσω RS32 aka σειριακη. η συσκεβασια περιειχε και δυο ασφαλειες καβαντζα :T:

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.