Jump to content



Κατάστημα Infoshop υπάρχει ακόμα?


nikoskrhth

Recommended Posts

Χερετώ τα κοπέλια και ρωτω αμα ξερει κανείς για το infoshop.gr

Το καλοκαίρι του 2005 είχα αγοράσει μια dfi nf4 sli-d 939 στα 165ε περιπου οπου πεθανε κατα δι διάρκεια του 2 ετους εγγυίσης και την στέλνω με δικά μου εξοδα για αντικατάσταση και με πέρνουν τηλ (καπου στο 2007) και μου λενε οτι δεν υπάρχει πλεον και μου δίνουν 76.76ε πιστωτικό ή MSI k8 agp μεταχηρισμένη με εκπτωση 5% απο την αρχικη τιμη της.

απο τοτε δεν κατάφερα να επικοινωνισω το site δεν λειτουργει καποια στιγμη στο καλοκαιρι του 2007 που ειχα παρη τηλ μου είπαν οτι κανουν μετακόμιση και ακομη περιμενω

αν γνωριζει κανεις κατι με το κατάστημα παρακαλω να απαντήσει.

ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

Παρόμοιο περιστατικό μου είχε συμβεί με την ίδια μητρική με κατάστημα που έκλεισε, ο προμηθευτής της στην περίπτωσή μου ήταν η infoquest, οπότε θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε αυτούς!

Link to comment
Share on other sites

Πάρε τηλ στην quest και πές τους το περιστατικό... Απλά το μαμισιάτικο στην περίπτωση σου είναι ότι δεν έχεις serial number να δούν αν είναι από αυτούς... ’ντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας δλδ. Πάρε τηλ και πες μας τι σου είπαν

Link to comment
Share on other sites

Το infoshop δουλεύει από ότι ακούω απο μέσα, απλά δουλεύει μόνο σαν χονδρική στα μαγαζιά inspot (netcafe)... δεν μπορείς πλέον να κάνεις κάτι για αυτό νομίζω, εκτός και άν επικοινωνήσεις με Oktabit που είναι και ο βασικός του προμηθευτής.

Από εκεί και πέρα θα ρωτήσω να μάθω τι γίνεται με εγγυήσης και τέτοια.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.