Jump to content



Car dvd player


sotiris

Recommended Posts

βασικά στη θέση του παλιού. η κλίση λογικά μηδενίζεται (είδα ένα αντίστοιχο στην αγορά της μήδειας (media markt)), απλά φοβάμαι ότι θα βρίσκει πάνω όπως θα ανοίγει.

Ζήτησα από το eshop οδηγίες εγκατάστασης αλλά πήρα από τους 3 . . . πόλους αυτόν της γείωσης.

Και έλεγα μήπως έχετε καμιά ιδέα/εμπειρία επί του θέματος. Βέβαια δεν ξέρω αν θα αξίζει σε αυτό το ύψος, αλλά επειδή έχει αυξηθεί η κίνηση θέλω να βλέπω καμιά ταινιούλα στην αλεξάνδρας, κάνα αλ τσαντήρι τίποτα τέτοιο.

Link to comment
Share on other sites

καλη φαση.. 1900 το 305? Ωχταρι? :)

αν το βαλεις στην θεση του παλιου θα βρισκει σιγουρα, βασικα αναλογα με το πως βγαινει η οθονη.. αν τα πυρακια τη οθονης ειναι απτην πανω μερια, ξεδιπλωνει προς την μερια σου τοτε θα κανει. Μπορει να χρειαστεις καμια μοντα να λιμιταρεις τον οδηγο, ετσι ωστε να μην βρισκει.

αλλα σου λεω αναλογα με το μοντελο..

Το καλυτερο για μενα, μιας και υπαρχει χωρος, ειναι να κανεις μια κατασκευη πολυεστερα ή να βαλεις 2 λαμακια ετσι ωστε το din να καθεται ισια ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.