astrolabos Μάρτιος 15, 2008 #201 Μάρτιος 15, 2008 Εδω σου λέω να έχουν καβαλήσει πεζοδρόμιο, να κλείνουν την πόρτα φροντιστηρίου και η αστυνομία να αμολάει χαρταετό... Βασικά όλα ξεκινάνε από εμάς. Είτε φροντίζουμε να είμαστε σωστοί, ή ξεκολλάμε τα αυτοκόλλητα των street panthers από τα αμάξια και - γιατί όχι - τις μηχανές μας.
Wizard! Μάρτιος 15, 2008 #202 Μάρτιος 15, 2008 Άσε γιατί και με τα αυτοκόλλητα έχω βαρεθεί. Στη γειτονιά έχουμε δύο αναιδέστατους, που κάνουν και συλλογή... Ο ένας τα κρατάει μέσα στο αμάξι, τα κολλάει στο ντουλαπάκι, ίσως για να του θυμίζουν πόσο γάιδαρος είναι, κι η άλλη, δεν το έχει ξεκολλήσει καν κι το έχω βάλει ακριβώς μπροστά της στο παρπριζ! Απορώ πως βλέπει να οδηγήσει... Μάλλον δεν κοιτούσε έτσι κι αλλιώς που πήγαινε...
HuLuVuZ Μάρτιος 19, 2008 #205 Μάρτιος 19, 2008 nice video Level one... Καλά φοβερό παρκάρισμα το μπλε -nissan νομίζω- Πάντως είναι λογικό να υπάρχει τέτοιο πρόβλημα με το παρκάρισμα, όταν στην Αττική, στις 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2002 για καθε 1000 κατοίκους έχουμε 514 http://library.techlink.gr/4t/article-main.asp?mag=1&issue=328&article=10349. Δλδ μιλάμε για πάνω από 2 εκκατομύρια αυτοκίνητα, με αυτά τα στοιχεία. Αν θεωρήσουμε ότι είναι σαν το yaris (3,75mΧ1,7m) στο μέγεθος, τότε καλύπτουμε χονδρικά περίπου 12,75 εκατ τ.μέτρα 12,75 τ.χιλιόμετρα !!!
niiid Μάρτιος 19, 2008 #206 Μάρτιος 19, 2008 εγω που εχω ταμπελα "προσοχη εισοδος εξοδος μηχανης" στν πορτα της πολυκατοικιας,και καθε φορα που πρεπει να βλαλω το yz φερνω γερανο τι να πω οεο?
Wizard! Μάρτιος 19, 2008 #207 Μάρτιος 19, 2008 Σύμφωνα με κάποιες γνώμες από πάνω, παίρνεις μια βαριοπούλα και του το κάνεις καινούριο...
HuLuVuZ Μάρτιος 19, 2008 #208 Μάρτιος 19, 2008 Το ότι ο άλλος είναι ζώο (ζητώ συγνώμη από τα ζώα για την έκφραση) και δε σεβεται τπτ επανειλλημένα (δε μιλάω για περιπτώσεις όπου λόγω ανάγκης ή απροσεξίας το κάνεις) δε σημαίνει ότι πρέπει να κάνουμε και μεις το ίδιο ή να προχωράμε σε αντίποινα ... Αν γινόταν αυτό τότε το χάος θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο...
stiffler Μάρτιος 20, 2008 #209 Μάρτιος 20, 2008 Καλα σημερα επαθα πλακα.Μου παει μια πατσαβουρα 45αρα την ωρα που ξεπαρκαρε απο παρκινγκ και παει και σκαει με το φτερο πανω στον δεξι πισω τροχο στο corsa μου... Ειχα μολις παρκαρει και η που$%^ δε πηρε πρεφα τιποτα οτι ειχα παρκαρει διπλα ασχολιοταν με ενα κοπροσκυλο που ειχε μαζι... Κατεβαινω να της πω να βαλει πρωτη να κανει μπροστα μη γινει καμμια χοντρη ζημια και αρχιζει τις φωνες... και γυρναει το τιμονι η που%%$ να φυγει και πηγαινε με τροπο που εμβολιζε το αμαξι μου μιλαμε σηκωθηκε η μια πλευρα στον αερα... Της διευκρινιζω τι εχει κανει και τη ξεφτιλιζω με πολυ ηρεμο τροπο αφου ειχε κανει χοντρη ******* δυο φορες και μου αρχιζει τα εισαι βλαμμενο και κατι τετοια... αφου τα πηρε μεχρι και η μανα μου που εν τω μεταξυ βγηκε απο του συνοδηγο και της λεει τον ειδες μικρο και νομιζεις οτι μπορεις να λες οτι θες κτλ και με τα πολλα αφου της λεω θα σου κανω μηνυση για εξυβριση, και θα πληρωσεις και τη ζημια, φωναζω και την αστυνομια... ειχε χεστει η καρ... μιλαμε... της ριχνω και εγω ενα ξεχεσμα προσεχωντας να μη βρισω και εν τω μεταξυ παρατηρω οτι παρολο που το τζιπακι της ειχε γαμ^&* στο φτερο εμενα δεν ειχε παθει τιποτα... την ειχα 20 λεπτα τη που... μεχρι να ερθει η αστυνομια στη τσιτα... με ενα κινητο ηταν και ρωταγε τι να κανω και τι να κανω,μου κοιταζε την ασφαλεια να δει αν ειναι οκ... βγαζω και φωτογραφιες εν τω μεταξυ,την εχουν παρει στο ψιλο και οι περαστικοι πολυ γελιο εγω να της λεω εν τω μεταξυ δε με νοιαζει και τιποτα να μην εχει παθει θα φας μηνυση να μη τα πολυλογω ερχεται η αστυνομια κανει με πρωτη να ξεκολλησει να δουμε τι ζημια εχει γινει οντως ξεκολλαει και μετα αφηνει το φρενο και ξαναπεφτει πανω μου μιλαμε ειχανε λυθει ολοι στα γελια και εγωτραβαγα τα μαλλια μου με τα πολλα φευγει και στο διαβολο να παει... οι διαπιστωσεις της ιστοριας ειναι α)αγοραζετε αμαξια με τα εξτρα πλαστικα γυρω γυρω δεν ειναι για μουρη και για σπορτιφ look θα σας σωσουν... β)μη βρισετε γιατι θα χασετε το δικιο σας γ)κυκλοφορει πολυ γυφταριο ρε γαμωτο
HuLuVuZ Μάρτιος 20, 2008 #210 Μάρτιος 20, 2008 Ακούστε ιστορία. Συνέβη πριν 5 χρόνια περίπου, μόλις είχα πάρει το αυτοκίνητο. Πάμε με ένα φίλο να πάρουμε την κοπέλα του από τη δουλειά. Ο δρόμος διπλής κυκλοφορίας. Στη μια πλευρά είχε φαρδύ πεζοδρόμιο, που λειτουργούσε σαν πάρκινγ (τα αυτοκίνητα πάρκαραν κάθετα στο δρόμο). Εγώ πάρκαρα από την άλλη πλευρά (κανονικά, παράλληλα στο δρόμο) και περιμέναμε τη κοπέλα. Ξάφνου, στα 150 μέτρα περίπου, βλέπουμε γιαγιά (60-65) με peugeot 106 με πρώτη (αυτό το διαπίστωσα μετα) και περίπου 30 km/h (στο αντίθετο προς εμέ ρέυμα) να ψιλοβρίσκει ένα αυτοκίνητο που ξεπάρκαρε. Αυτό ήταν, βραχυκύκλωσε, κόλλησε το πόδι στο γκάζι και άρχισε την τρελή πορεία. Με το χτύπημα εκοψε το τιμόνι τέρμα αριστερά, πέρασε στο αντίθετο ρέυμα και έπεσε πάνω σε 2 αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα σαν το δικό μου (έμεις εντω μεταξύ είχαμε σκάσει στα γέλια). Το δεύτερο χτύπημα είχε ως αποτέλεσμα να την κάνει να κόψη το τιμόνι δεξιά (από την τρομάρα της), αλλά το έκοψε τόσο πολύ, που βρήκε τον κώλο σε σταθμευμένο αυτοκίνητο, εμείς συνεχίζαμε να γελάμε . Σαν πίμπολ ήταν . Αυτό το τρίτο χτύπημα την έκανε να κόψη για μια ακόμη φοά το τιμόνι, δεξιά, τόσο ώστε το αυτοκίνητο της να έρθει στην λωρίδα που είμαι εγώ.... Εκεί όμως κόπηκαν τα γέλια... Γιατί η απόσταση είχε μειωθεί επικύνδινα και το αυτοκίνητο της είχε στόχο το δικό μου.... :woot: Το πήγαινε για μετωπική. Εγω σταματημένος, να βλέπω τη γιαγιά πανικόβλητη, και το peugeot να έρχεται καταπάνω μου με την πρώτη στον κόφτη... Και ξαφνικά, λίγα μέτρα πριν το μοιραίο,δεν ξέρω πως και γιατί, κόβει, για τελευταια φορά, το τιμόνι δεξιά, με αποφεύγει και πέφτει πάνω σε ένα κλουβάκι (στην πόρτα του οδηγού) που είχε βγει το μισό πρίπου στο δρόμο, και είχε σταματήσει για να δει τη γιαγιά να πέφτει πάνω μου.... Η πλάκα είναι ότι με το που κάνει τη μανιυβρα η γιαγιά, εμεις γυρναμε τα κεφάλια να δούμε τι θα γίνει και βλέπω τον οδηγό της κλούβας να του κόβεται απότομα το γέλιο..... Μιλάμε, μακάρι να είχα αυτο το jeep που έχει τη κάμερα on board.... Η γιαγιά όταν κατέβηκε, έκλαιγε και έλεγε ότι το γκάζι κόλλησε και λοιπές πίπες... Ο θεός έβαλε το χέρι του και τη γλίτωσα, αλλιώς θα έκανε το yaris μου κώλο....
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.