Jump to content



ατι 3850 512 σε αβιτ αβ9......... μαυρη οθονη


ultraex2005

Recommended Posts

παιδες μια βοηθεια γιατι θα τρελλαθω εδωσα μια ατι 3850 512 σε

εναν γνωστο μου με μητρικη αβιτ αβ9 και το αποτελεσμα μαυρη οθονη

ενω φορουσε nvidia 8600gts τροφοδοτικο εχει 650αρι και εχει βαλει

και κανονικα την εχτρα τροφοδοσια ....... εννοειται οτι σε μενα δουλευει κανονικα

ειναι δυνατον να παιζει ασυμβατοτητα.... εχεται ακουσει κατι?ενταξει τσιπακι ιντελ 965

εχει η μητρικη δεν εναι τοσο παλιο

Link to comment
Share on other sites

εχω την ab9 μαζι με μια 8800GT(pcie 2.0) ολα κομπλε.φοραω bios 21.μια προχειρη ματια στα bios notes που εριξα στο site ABIT δεν αναφερεται πουθενα κατι σχετικο.οι pcie 2.0 καρτες παιζουν - υποστηριζονται απο το 965.δεν τιθεται θεμα pcie 2.0!

Link to comment
Share on other sites

Mία υπόθεση έκανα. που να ξέρω από μακριά τι να φταίει σίγουρα. Θεωρητικά οι pcie 2.0 κάρτες είναι συμβατές και προς τα πίσω, στην πράξη έχουν ακουστεί προβλήματα. Είναι τυχαίο να μη σου κάτσει από ότι έχω καταλάβει. Έχω την 3850 σε nforce4 ακόμα πιο παλιό σύστημα χωρίς πρόβλημα με 480w τροφοδοτικό. Αν υπολογιστής του φίλου σου ξεκινάει με την κάρτα πάνω και ακούγονται όλα τα άλλα να δουλεύουν φανσ σκληροί να μπαίνει στα windows αλλά δεν δείχνει τίποτα τότε κατά πάσα πιθανότητα είναι αυτό το πρόβλημα. Εκτός από bios update της μητρικής δεν ξέρω τι άλλο μπορείς να κάνεις. Ίσως και αν στείλεις email στην εταιρία της vga να σου στείλουν bios της vga που να είναι συμβατό με το pcie1.0 ή 1.0α αναλόγως τι είναι η μητρική. Μπορεί βέβαια να είναι και κάτι εντελώς άσχετο...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.