Jump to content



AMD 4200+AM2


Aris137

Recommended Posts

Σας παραθέτω αυτό το review για το πόσο υπέροχος είναι αυτός ο "αδύναμος" επεξεργαστής της AMD,σαββατοκύριακο θα τον boostαρω και εγώ...εν αναμονή νέων!

http://www.legitreviews.com/article/373/1/

ΥΓ.Διαβάστε και το update που κάνανε με υδρόψυξη.

Link to comment
Share on other sites

πολύ ωραίος και thx για το λινκ,θα δοκιμάσω να ασχοληθώ λίγο παραπάνω γιατί αξίζει να δούμε τι σχέση τιμή/απόδοση σε AMD και INTEL έχουμε με συστήματα <500 euro.Αναφορικά εμένα η αναβάθμιση μου στοίχισε 150 (μητρική,cpu.DDR2 800 2 GB)και κάρτα γραφικών μια 9600gt (αυτή ανέβασε το κόστος στα 300) ...για άλλους που θέλουνε απλά επεξεργαστική ισχύ δεν χρειάζονται πάνω πό 150 euros μιας και το συγκεκριμένο mobo έχει onboard (το κακό έιναι πως δεσμεύει μνήμη συστήματος) με ΗDMI support μάλιστα.

Sorry για τα πολλά edit αλλά νομίζω είναι προτιμότερα απο το να ανοίγω posts,ο συγκεκριμενος cpu δουλεύει πολύ καλά και με underclock για όσους θέλουνε χαμηλή κατανάλωση χωρίς να χάνεται μεγάλη απόδοση,συγκεκριμένα στην παραπάνω σελίδα που δίνω το review έχει και το underclock review και αναφέρει ότι δούλεψε άψογα και με τάση 1,125V αν θυμάμαι σωστά χωρίς αστάθεια.

Link to comment
Share on other sites

ναι πράγματι είναι πολύ παλιό αλλά μου άρεσε γιατί είναι πολύ λιτο και σχετικά μικρό σε σχέση με άλλα,είμαι περίεργος να δώ πόσο θα πάει.Υπομονή μέχρι το σαββατοκύριακο αν πάνε όλα καλά..

Link to comment
Share on other sites

Ουπς,δεν ειδα την ημερομηνια του θεματος,μονο οτι ηταν στα "φρεσκα" ποστ το τελευταιο.

webhunter οταν δοκιμασεις πες την γνωμη σου για το 780 σαν Igp πως παει σκετο και με CF.

Link to comment
Share on other sites

Μέχρι τώρα το μόνο που έκανα ήταν δοκιμές με τον επεξεργαστή. Έπιασε 3.0 GHz χωρίς πολύ ψάξιμο, (spi 1m <30 sec) και αυτά χωρίς πολύ ψάξιμο, ούτε καν ρεύμα. Το σετάκι ζήτημα να το έχω 5 ώρες στα χέρια μου. Από αύριο μπορεί να προκύψουν και άλλα. Να δούμε αν μπορεί να γίνει και hybrid cf με 2600 ΧΤ, αλλιώς θα πρέπει να πάω σε κάτι νέο...μια 3450 ίσως.

Από θερμοκρασίες, αυτό που παρατήρησα είναι ότι ζεσταίνεται τρελά το chipset, αλλά δεδομένου των ρόλων που έχει φαίνεται λογικό.

Link to comment
Share on other sites

τον δούλεψα ένα 5ωρο στα 2800@ με 1,4v πάνω απο 40 βαθμούς δεν πήγε.Ίσως να μην χρειαζόταν τόσο ρεύμα,θα το ψάξω από άυριο πιο σωστά.Να ρωτήσω κάτι επικίνδυνο?Έχετε ακούσει αν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδώσουμε το Multiplier?

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.