Jump to content



Wireless Keyboard for gaming


tsofras

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους, δυστυχώς έκανα το λάθος πριν κανα 6μηνο και αγόρασα το Microsoft Wireless Laser 6000 keyboard+mouse, και έχω απογοητευτεί γιατί το Mouse έχει πολύ μεγάλο lag και το keyboard ακόμα χειρότερα κολλάει στα FPS.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο ασύρματο mouse+keyboard που να είναι καλό για gaming και ακόμα καλύτερα να φορτίζεται κιόλας για να μην αλλάζω συνέχεια μπαταρίες?

Link to comment
Share on other sites

Τα microsoft ειναι τα χειροτερα οτι αφορα σε ασυρματα keyboard κτλπ...

Κοιτα τα logitech αλλα δεν ξερω τι λενε ...

Παντως μην περιμενεις απο ασυρματο πληκρολογιο να μην εχεις lag,

καλυτερα αγορασε καποιο με καλωδιο...

Link to comment
Share on other sites

Χτές αγόρασα αυτό το κιτ και μπορώ να πώ με μεγάλη χαρά οτι είναι όλα τα λεφτά για την τιμή του (<100). Με κλειστά τα μάτια το κάνω recommend.

Η ποιότητα του Bluetooth είναι πολύ καλή και έπιανε μέχρι τον πάνω όροφο στο σπίτι μου. Όταν μπούν και οι drivers της Logitech το BT ανταπτοράκι δούλευε με το Νοκια κινητό μου μια χαρά και το remote control σε ένα Sony Ericsson ενός φίλου μου. Δεν έχει lag, δεν έχει πρόβλημα με μπαταρίες (ποντίκι επαναφορτηζόμενο, keyboard 4 μπαταρίες).

Το keyboard είναι στιβαρό με πολύ καλό layout και touchpad gia volume -media player. Το LCD του είναι αρκετά καλό και τα κουμπιά είναι πολυ απαλά για τα χέρια. To mouse είναι και αυτό πολυ καλό και το grip του είναι πολύ άνετο για gaming (+ είναι laser mouse).

Σε γενικές γραμμές για την τιμή του και την ποιότητα του πιστεύω ότι αν αγόραζες αυτο το σετάκι θα ήσουν καταχαρούμενος.

Link to comment
Share on other sites

Το ΜΧ5000 το έστειλα για RMA λόγω του ότι μετά από 1 χρόνο περίπου το Mouse ξαφνικά έπαψε να φορτίζει. Επίσης δεν είχα μείνει καθόλου ευχαριστημένος από τους drivers και τον receiver γενικά, ενώ από ένα σημείο και μετά για να χάνει σπανιότερα το σήμα δεν εγκαθιστούσα τους drivers τις logitech αλλά άφηνα τους default των windows. Επίσης όταν εγκαθιστούσα και Nokia Pc Suite εκεί γινόταν πάρτι από αποσυνδέσεις. Καλύτερα δώσε κάποια παραπάνω για μια καλή ενσύρματη λύση. Πχ g11 ή g15 για keyboard και g5, g7 ή g9 για mouse.

Link to comment
Share on other sites

Aν μπορεις να διαθεσεις χρηματα κοιταξε για το ΜΧ5500 που το εφερε το πλαισιο τωρα. Εχω το ποντικι μονο και ειναι απιστευτο, αν εξαιρεσεις οτι η μπαταρια κραταει 5-6 μερες επειδη ειναι λιθιου. Δεν εχω ασχοληθει πολυ με παιχνιδια, λιγο counter strike και δεν ειχα παρατηρησει λαγκ.

edit:

Bluetooth ειναι......

Link to comment
Share on other sites

xmmm φίλε Costasdr με προβλημάτισες τώρα...

Δεν έχω πρόβλημα να τα πάρω ξεχωριστά αλλά δεν θα ήθελα και τα 2 να ξεπερνάνε τα 100ε

Εγώ σου πρότεινα κάποια λίγο τραβηγμένα παραδείγματα. Προσωπικά έχω τα g15 και g5 και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Υπάρχουν και άλλα καλά πληκτρολόγια και ποντίκια της Logitech σε καλύτερη τιμή όμως απλά γενικά καλύτερα προτίμησε ενσύρματα (για gaming ειδικα). Και αυτό στο λέει ένας που έχει φάει στη μάπα ασύρματα και ασύρματα (από infrared Microsoft παλιότερα μέχρι bluetooth Logitech 2 φορές).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.