Jump to content



Τα έκανα μούσκεμα... τώρα?


Spanaks

Recommended Posts

Στη προσπάθεια επαναστησίματος της υδρόψυξης, ξέχασα να σφίξω καλά την είσοδο του μπλοκ, με αποτέλεσμα ένα συντριβανάκι παραφλού-νερού σε μητρική και κάρτα γραφικών... (το σύστημα ήταν σβηστό προφανώς...)

Μάζεψα τα πολλά με χαρτί και τα χω με φουρφούρια να στεγνώνουν... :computer:

Να κάνω κανά άλλο καθάρισμα ή δε χρειάζεται?

(την αυτοπεποίθησή μου μέσα...)

Link to comment
Share on other sites

Απλως μην βιαστεις να αναψεις το μηχανημα σου...περιμενε να στεγνωσουν ολα τα μερη παρα πολυ καλα και κανε εναν ελεγχο για τα υπολοιπα που νομιζεις οτι δεν επεσε νερο....

*παλι καλα που ηταν κλειστο...

Link to comment
Share on other sites

Οπως και ο φιλος απο πανω,κανε το με πιστολακι μαλλιων για λιγη ωρα απο καμια 20αρια εκατοστα αποσταση και ασε το μια μερα εκτος.

Δεν θα εχεις προβλημα κατα 99.9%.

Καποτε ειχα διαρροη απο το μπλοκ στον mobile barton (socket,cpu βρεγμενα,φυσουσα με πεπιεσμενο το σοκετ τρυπα τρυπα) και το ειδα μιση ωρα μετα ενω δουλευε το μηχανημα και ηταν οκ οταν το στεγνωσα,αρα εσυ μην ανυσηχεις τοσο,αφου ηταν κλειστο.

Link to comment
Share on other sites

Φίλε μου βγάλε τη μπαταρία του συστήματος.

Να μην υπάρχει καθόλου ρεύμα.

Την είχα πάθει μια φορά και η μητρική δούλευε με λίγα κολλήματα για κανένα 3μηνό.

Μετά....:rip:

Πήγε για ρμα.....

Link to comment
Share on other sites

Το μεγαλύτερο ποσοστό των πλακετών που κυκλοφορούν έχουν πλυθεί κανονικά με νερό και διάφορα άλλα χημικά. Εφόσον δεν υπάρχει ρεύμα στο κύκλωμα μην ανησυχείς. Απλώς μην βιαστείς να το βάλεις στο ρεύμα, πρέπει να είσαι 200% σίγουρος ότι έχουν στεγνώσει τα πάντα. Το πιστολάκι, αν το χρησιμοποιήσεις, με μέτρο, μην τα κάνεις στον ατμό :p

Link to comment
Share on other sites

εγώ που είχα βρέξει μητρική, την άφησα μια νυχτα, και λίγο το πρωί στο μπαλκόνι, και δούλψε(λίγο νερο, όχι σιντριβάνι.) το μονο κουλό είναι οτι απο τότε δεν δουλεύουν 2 sata θυρες, αλλά άλλαξα μητρική, και δεν αξιώθηκα να την πάω για RMA.(δουλεύει ακόμα)

Link to comment
Share on other sites

Κατάφερε να δουλέψει Κανά τέταρτο με νερό πάνω στην κάρτα γραφικών και pci-e slot.(Μετά πρόσεξε η αδελφή ότι πλυμμηρισε ο τόπος!!!!! Τελικά ο περιορισμένος λογαριασμός δεν είναι αρκετός για να προστατεύσεις το pc από άσχετους!!!):hehe:

Μετά από καλό στέγνωμα όλα δούλεψαν ρολόι .

1702081436iy5.th.jpg

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.