Spanaks Μάϊος 26, 2008 #21 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 Πάμε λοιπόν... όποιος πιστεύει ότι μπορεί να κολήσει ψύκτρα σε τέτοιο επεξεργαστή να του δώσω ένα να παίξει... (ακόμα κι αν η ταινία κρατήσει την ψύκτρα πάνω στον επεξεργαστή πολύ αμφιβάλω αν αντέξει ο πυρήνας το βάρος) Με την ψύκτρα του. Και με το τροφοδοτικό πάνω (έχει ένα δάχτυλο κενό, φτάνει δε φτάνει, αυτό έχει... από θέμα χώρου πάντως, χωράει άνετα stock ψύκτρα intel 775... με βάζετε στον πειρασμό να δοκιμάσω πρέπει να πω...) Και βγάζοντας τα καλώδια των ανεμιστήρων από τα βύσματά τους, τα καρφώνουμε απευθείας σε ένα molex από το τροφοδοτικό (πατέντα δημοτικού). Κίτρινο-μαύρο = 12V, Κόκκινο-μαύρο=5V, Κίτρινο-κόκκινο=7V Ένα φουρφούρι μπρος, και ένα πάνω (γιατί πίσω χώρο το κουτί δεν έχει)... Και αυτά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tsan Μάϊος 26, 2008 #22 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 Δεν την φερνη πια η loctite (henkel)315+7386 στην ελλαδα και τελευταια τιμη ειχε 52 ευρω ceramice στο κεντρο και κολλα στιγμης loctite 454 gell στα τεσερα ακρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mihalis87gr Μάϊος 26, 2008 #23 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 Νόμιζα οτι οι PIII είχαν μεγάλο πυρήνα!Γι αυτό είπα να κολλήσει ψύχτρα. Sorry, λάθος μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Μάϊος 26, 2008 Author #24 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 Spanaks συντόνισες, ευχαριστώ! Το δοκιμάζω και θα επανέλθω με τα αποτελέσματα. mihalis2001gr ευχαριστώ για τις απαντήσεις μου λύθηκαν κι αυτές οι μικρές απορίες... Οπότε καλό είναι να τα έχουμε και τα δύο σε ένα τροφοδοτικό και για οικονομία αλλά και προστασία. Αλλά σε 300watt δεν νομίζω να υπάρχει κάτι απ'όσο είδα. Τέλος θα πάρω και μια θερμοαγώγιμη ταινία μπας και κοτσάρω κι εγώ καμιά ψύκτρα 775 αν δεν με ικανοποιήσει το αποτέλεσμα με τα καλώδιοκόλπα του Spanaks. Ξανά thx για το μίνι tutorial. Μήπως να πάρω τελικά ένα panel και να τελειώνουμε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spanaks Μάϊος 26, 2008 #25 Κοινοποίηση Μάϊος 26, 2008 Υποθέτω ότι βάζοντας αυτοκόλλητο θερμοαγώγιμο και βάζοντας κόντρα για την ψύκτρα στο τροφοδοτικό ίσως έχει αποτέλεσμα... (εγώ κάτι τέτοιο θα δοκίμαζα...)(για ψύκτρα άλλη εννοώ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Μάϊος 27, 2008 Author #26 Κοινοποίηση Μάϊος 27, 2008 Έκανα την μόντα του Spanaks και όλα οκ. Μειώθηκε αρκετά ο θόρυβος και ανέβηκε η θερμοκρασία 5 βαθμούς 40-41 από 35, όλα καλά... Επόμενο βήμα τώρα το τροφοδοτικό.Ακούω "ήσυχες" προτάσεις...Σκέφτομαι να κλεισω το κουτί και να βάλω και ηχομόνωση.http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.805657Θα κάνει δουλειά; Θα ανέβει η θερμοκρασία στο κουτί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Μάϊος 29, 2008 #27 Κοινοποίηση Μάϊος 29, 2008 http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=1011790ήhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=17&product=1050257 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Μάϊος 31, 2008 Author #28 Κοινοποίηση Μάϊος 31, 2008 Korgull_x ωραίο κουτί! Το έχεις αγοράσει;Βέβαια είναι λίγο ακριβό αλλά αν κάνει δουλειά το σκέφτομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Korgull_x Ιούνιος 5, 2008 #29 Κοινοποίηση Ιούνιος 5, 2008 Ακριβό δεν ειναι... ακριβά είναι τα silverstone & lian liτο εχω δοκιμασει. με τους default ανεμιστηρες ειναι λιγο ζεστό. αν τους αλλαξεις και βαλεις Noctua ειναι πιο ησυχο [το παιρνεις αγκαλια και κοιμασαι το βραδυ) και πιο κρυο...αλλα το καλό του είναι οτι είναι ταφος... δεν ακουγεται τπτ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XtR Ιούνιος 6, 2008 Author #30 Κοινοποίηση Ιούνιος 6, 2008 Ωραία θα το έχω κατά νου... Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.