Jump to content



Albatron PXP35


maverick26

Recommended Posts

Παιδιά θελω να πάω να αγοράσω την συγκεκριμένη μητρική μαζι με τον επεξεργαστή Core 2 Quad 9300 Tray s775/2,50.

το ερώτημα μου ειναι αν αναγνωριζει το συγκεκριμενο επεξεργαστή αυτη η μητρικη γιατι στο site της albatron στο cpu support δεν βλέπω να αναφέρει υποστηριξη για τον Core 2 Quad 9300.Γνωρίζει κανείς κατι? Αξίζει τα λεφτά της? δεν την θέλω για o/c και τετοια πραγματα....

Link to comment
Share on other sites

κοίτα με βάση την εικόνα του πλαισίου η μητρική είναι με το ich7 chipset γι' αυτό είναι τόσο φθηνή. από την άλλη εφόσον υποστηρίζει 1333fsb bus θα λειτουργεί κανονικά ο επεξεργαστής αλλά από την στιγμή που δεν τον αναγνωρίζει μέσω του bios update και την cpu support list μπορεί να προκύψει τα εξής προβλήματα: να σε ζητάει να πατήσεις f1 ή κάποιο άλλο πλήκτρο για να συνεχίσεις από την στιγμή που μπουτάρει ή να μην υποστηρίζει όλες τις λειτουργίες του επεξεργαστή όπως τις εντολές sse4 και άλλα. η γνώμη μου είναι να πας σε άλλη μητρική άμα θες αυτόν τον επεξεργαστή ή πάρε τον q6600 που τον υποστιρίζει. πάντως εγώ σαν τεχνικός δεν θα έπερνα μητρική που δεν υποστιρίζει αυτήν την στιγμή τον επεξεργαστή και επιπλέον φοράει και παλιό chipset κάτι που έχει αντίτυπο στις επιδόσεις.

Link to comment
Share on other sites

για τα λεφτα της μια χαρα ειναι! ομως αφου δεν ειναι officially supported ο Q9300 καλυτερα παρε καποιο αλλο m/b! αλλιως παρε Q6600 που ειναι officially supported, σκυλι σε οτι και να του κανεις κα εχει πεσει και η τιμη του! τωρα για οτι χουγια εχει η συγκεκριμενη m/b τα διαβαζεις εδω: http://www.thelab.gr/showthread.php?t=44622 αλλα αφου δεν σε ενδιαφερει το o/c μαλλον δεν θα σε πειραξουν!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.