Jump to content



προβλημα dvd recorder (?)


George_K

Recommended Posts

τωρα τελευταια όταν παω να γραψω μια ταινια (που πρώτα έχω συμπιεσει με DVD shrink) σε dvd, λαμβάνω μήνυμα από το Nero: "could not perform disc-at-once" και η αντιγραφή αποτυγχάνει. Το ίδιο συμβαίνει και όταν πάω να την γραψω σαν iso με dvd decrypter. Χρησιμοποιώ τα ίδια δισκάκια που χρησιμοποιούσα και πριν (εκτος αν φταίει η τελευταία πατρίδα που πήρα). Mήπως έχει χαλάσει το recorder και πρέπει να σκέφτομαι την αλλαγή του (LG-GSA-4160Β - το χω σχεδόν 3 χρόνια με μέτρια χρήση)? Φταίει κάτι αλλο?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω κι εγώ. Όταν προσπαθώ να γράψω οτιδήποτε σε DVD, παίρνω από το Nero το εξής μήνυμα:

Illegal disc

D: _NEC DVD_RW ND-3500AG

Could not perform start of Disc-at-once

Έτυχε όμως να έχω 2 πακετάκια DVD-R της Philips και διαπίστωσα ότι από το ένα πακέτο τα έγραφε κανονικά ενώ στο άλλο έβγαζε το παραπάνω μήνυμα. Ψάχνοντας σε άλλα forum κατέληξα στο συμπέρασμα ότι μάλλον φταίνε τα δισκάκια που αγόρασα τελευταία. Το ερώτημά μου είναι: Τι δισκάκια να αγοράσω για να είμαι σίγουρος ότι δεν θα έχω πρόβλημα; Ή μήπως απο εδώ και στο εξής θα αντιμετωπίζω συχνά πυκνά τέτοια προβλήματα, οπότε είναι καλύτερο να αγοράσω ένα καινούργιο drive; Και, αν είναι έτσι, ποιό να αγοράσω;

Ευχαριστώ!

ΥΓ: Το drive είναι ένα NEC DVD-RW ND-3500AG και έχω την τελευταία έκδοση του firmware που έχει βγει, αλλά είναι πολύ παλιά (2006 αν θυμάμαι καλά).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.