Jump to content



New Review Section - Ενημέρωση


DJD

Recommended Posts

Όπως θα είδατε μέσα στο Σαββατοκύριακο ανεβάσαμε το καινούριο Review Section. Αντιμετωπίζουμε μερικά bugs και ήδη έχουμε δρομολογήσει την λύση τους. Αυτή την στιγμή βλέπετε μόνο 3 reviews στις σελίδες μας. Έχει ήδη αρχίσει το migration από το παλαιό review section και στις επόμενες ημέρες θα βλέπετε να προστίθονται και οι παλιότερες παρουσιάσεις.

Ξέρω ότι τα reviews φαίνονται καλά σε αναλύσεις από 1280 και πάνω και θα προσπαθήσω να το κάνω να είναι πιο 1024x friendly. Θα ενημερώνω εδώ για οτιδήποτε αλλαγή η προσθήκη.

:flower:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

SEO in that section is really bad. Ακόμη και τον ακριβή τίτλο να γράψω στο γούγλη, δε μου εμφανίζει στην πρώτη σελίδα το εκάστοτε review του λάμπη. Μήπως να το κοιτάγατε λίγο; Όχι τπτ άλλο, αλλά είναι φανταστική η δουλειά που κάνουν τα παιδιά, και είναι κρίμα να τη βλέπουν μόνο όσοι παρακολουθούν το λάμπη :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.