Jump to content



nvidia Active Armor Firewall προβλημα


scider

Recommended Posts

Γεια σας

Εκανα φορματ πριν λιγες μερες στο pc και ξαφνικα απο χτες το βραδυ για καποιο λογο.. ενω δεν ειχα κανενα ενεργοποιημενο firewall , εμφανιστηκε να λειτουργει το ACTIVE ARMOR FIREWALL της nvidia .. με αποτελεσμα να μειωνεται η αποδοση του νετ και διαφορα αλλα προβληματακια.. ( ως γνωστον εχει πολλα bugs το εν λογω προβλημα )

το προβλημα ειναι οτι ΔΕΝ βρισκω πως να το απενεργοποιησω... εψαξα στο ιντερνετ αλλα δεν βρηκα καποια ξεκαθαρη λυση.. ξερει κανεις πως μπορω να απενεργοποιησω το ACTIVE ARMOR FIREWALL??

ξερω οτι εχει σχεση με το Network Access Manager .. πως απενεργοποιειται καποιο απο αυτα?

HELP!:nada::nada::nada:

Link to comment
Share on other sites

scider αν θυμάμαι καλά πας στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων και επιλέγεις να απεγκαταστήσεις τους Nvidia drivers αλλά αφαιρείς μόνο το Network Access Manager όπως είπες.

Link to comment
Share on other sites

ημουν τυχερος τελικα..

..γιατι στο add/remove programs ειχα την δυνατοτητα να κανω uninstall το Network Access Manager της Nvidia .. το ειχε μονο του σαν entry , δεν ηταν ενσωματωμενο στην επιλογη των nvidia drivers..

..διωχνωντας αυτο εφυγε μαζι και το Active armor firewall ..

..αυτη τη στιγμη εχω το firewall των windows :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.