Jump to content

asus p5e 64 evolotion x48

lantzoipyrgos

Recommended Posts

Posted

Ανοίγω το θέμα για την παραπάνω μητρική με σκοπό κάποια απο τα παιδιά που την έχουν και την δουλεύουν να μας δώσουν μερικά πόστ απο αυτά που έχουν καταφέρει με την μητρική.Για να βρείς αναφορές-review για την παραπάνω μητρική πρέπει να ψάχνεις σε ξένα site τύπου XS κ.α Αυτός είναι και ο λόγος που ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα.

Posted

Σε μια από τις 2 μπλε..σε όποια να 'ναι, οι μπλε είναι Χ16 ενώ οι μαύρες Χ4 ή Χ1

Posted

Μια και ανοίχτηκε θεμα με αυτό το board,θα ήθελα καμια γνώμη τι ψύχτρα να βάλω στο northbridge(ICH9)???

post-3170-1416073555,45_thumb.jpg

Posted

m@rk ψάξου στο ebay για το σύστημα ψύξης μιας Maximus Extreme... Ταιριάζει πολύ καλά στην Evo, αν θές πληροφορίες για το τι και πώς ρώτα τον AN7 Overclocker (αν φιλοτιμηθει και απαντήσει ακόμα καλύτερα :p )...

Ωραία μητρική, εργοστάσιο παραγωγής FBS... Δεν έχω ακούσει καμία να μην 600αρίζει... Και πανέμορφη επίσης...

Posted

Εγώ έχω κάνει αυτό

04062008631ps0.jpg

ex watercooled heatpipe from Maximus Formula

Κομμένα όλα τα heatpipe.

Γενικώς αρκετή φασαριούλα για να μπούνε,το πρόβλημα ήταν στο 1 heatsink των mosfet

Posted
Αυτο που διχνεις ειναι το southbridge :T:

Sorry...:tomato::tomato::tomato:Eχεις δικιο!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.