Jump to content



LAN E-mail & Chat


lazarosleon

Recommended Posts

Εχουμε ενα δικτυακι, σπιτικο, με 8 υπολογιστες στο ιδιο δικτυο.Θελουμε να κανουμε τα εξης. Τοπικα e-mail, να στελνουμε ο ενας στον αλλο, ΟΧΙ απο μσν, τοπικο αν υπαρχει τσατ να μιλαμε κιολας. Στη συνεχεια θα θελαμε και καποιος τροπος αναζητησης αρχειων που εχουνε γινει στους shared Hard Disks, με πληρη λεπτομερεια και οχι το απλο search των xp. Τωρα αν υπαρχει και καμια αλλη μαγκια η προταση δεκτο να τις ακουσουμε.

Link to comment
Share on other sites

Θες να μου το εξηγησεις σε παρακαλω παρα πολυ γιατι δεν χαμπαριαζω??? Καταρχας να διευκρινισω πως ΔΕΝ θα υπαρχει κατα 50% Ιντερνετ. Ολα παιζονται. Θες να μου εξηγησεις τι ακριβως απαιτειται??

Link to comment
Share on other sites

θα χρειαστείς ένα ένατο pc χαμηλών απαιτήσεων και κόστους και θα κάνει όλη την δουλια αυτός.

δλδ

θα στήσεις ένα server 2003 or XP

και ένα xampp για web application

μέσω του xampp θα σεταρεις ftp and email.

και μετά με κάποιο έτοιμο web application θα στήσεις ενα chat

Link to comment
Share on other sites

θα χρειαστείς ένα ένατο pc χαμηλών απαιτήσεων και κόστους και θα κάνει όλη την δουλια αυτός.δλδ θα στήσεις ένα server 2003 or XP και ένα xampp για web application μέσω του xampp θα σεταρεις ftp and email.και μετά με κάποιο έτοιμο web application θα στήσεις ενα chat

Το PC υπαρχει ηδη και περμενει. το XAMPP τι ακριβως κανει??

τι ρυθμισεις δινουμε και που στα μηχανηματα ??

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.