Jump to content



Πρόβλημα Με outlook σε ADSM


jstarg

Recommended Posts

Έχω σύνδεση ADSM στην WIND. Όταν ανοίγω το Outlook με τις ρυθμίσεις που έχω ήδη (Forthnet), μπορώ να λάβω mail αλλά δεν μπορώ να στείλω. Προφανώς κάτι δεν πάει καλά με τον outgoing server. Ξέρουμε τι πρέπει να βάλουμε εκεί; Να σημειωθεί ότι η wind με στέλνει στην Forthnet και η Forthnet μου έστειλε τις ρυθμίσεις που ήδη έχω. Το πρόβλημα φυσικά υπάρχει μόνο στην ADSM σύνδεση. Με την σταθερή όλα ειναι ρολόι... Ευχαριστώ πολύ εκ' των πρωτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Αν θες να χρησιμοποιήσεις τον smtp της forthnet από κάποιον άλλο πάροχο θα χρειαστεί να ενεργοποιήσεις το authentication στον outgoing server και να βάλεις τα στοιχεία της internet σύνδεσής σου. Έτσι θα σε αφήσει να κάνεις relay εφόσον δει ότι είσαι πελάτης τους. Διαφορετικά ελέγχει την ip βλέπει ότι δεν ανήκει στο δικό της δίκτυο και δε σε αφήνει να χρησιμοποιήσεις τον smtp server τους.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.