GreekSuPreMaCy Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2008 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1, 2008 Την καλησπέρα μου,τον τελευταίο καιρό μου παρουσιάζεται το φαινόμενο να έχω disconnect στην γραμμή ADSL ορισμένες στιγμές ανά μέρα ή ανά 2-3 μέρες και στον Linux Server μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα 3 φορές... HTB init, kernel part version 3.17HTB: quantum of class 10099 is small. Consider r2q change.Έχει κανείς καμιά εξήγηση? Ευχαριστώ προκαταβολικώς... Link to comment Share on other sites More sharing options...
astrolabos Ιούλιος 1, 2008 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Ο linux server κάνει και τη δουλειά του proxy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreekSuPreMaCy Ιούλιος 1, 2008 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Ο linux server κάνει και τη δουλειά του proxy?Ναι... έχει 3 κάρτες δικτύου που πέφτουνε πάνω μια 2άρα από OTENET.... και δύο 2άρες που βγαίνουνε 4άρα μέσω CISCO από FORTHNET...Καμιά βοήθεια??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
trendy Ιούλιος 1, 2008 #4 Κοινοποίηση Ιούλιος 1, 2008 Λίγο πιο αναλυτικά το setup καθως και το config του load balancing που κάνεις θα βοηθούσε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.