Jump to content



ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ PC...!!!!!!!!


pastelidis.n.s.

Recommended Posts

Καλημερα παιδια καθως πηγα να ανοιξω το pc το πρωι με το που ξυπνησα μου κολλαγε στην boot screen δηλαδη στην οτηονη της μητρικης, η mobo μπουταρει κανονικα δηλαδη ακουγεται το μπιπ. Η οθονη της μητρικης κολλαει περιπου για 1-2 λεπτα και μετα μου εμφανιζει το μηνυμα: Reboot and Select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key

Μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει????? Λετε να με αφησε μονο μου ο σκληρος?????

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

δεν ανοίγω καινούριο θέμα αφού το πρόβλημα είναι παρόμοιο!

μου ήρθε σήμερα η μητρική της υπογραφής μου απο RMA και προσπάθησα να στήσω το pc ξανά!! το άτιμο όμως δε λέει να μπουτάρει με τίποτα και δεν ξέρω τι άλλο να κάνω.

αρχικά να πω ότι αντιμετώπησα ενα απροσδόκητο πρόβλημα με την ψυκτρα του επεξεργαστή η οποία δεν ήθελε να κουμπώσει με τίποτα, πιστεύω όμως ότι τώρα είναι ok. το pc ξεκινάει ανάβουν τα leds της μητρικής, ξεκινάνε και όλοι οι ανεμηστήρες στο κουτί, cpu και αυτός της κάρτας γραφικών, αλλά σε 2-3 δευτερόλεπτα σταματαέι και προσπαθεί να εκινήσει ξανά και ξανά.ο χαρακτηριστικός ήχος του boot φυσικά δεν ακούγεται.

ξανακοίταξα τις συνδέσεις μου δίσκους, ρεύματα κτλ, έκανα clear cmos, ακόμα και την μπαταρία έβγαλα για λίγο και αυτό συνεχίζει τα ίδια.

αν ήταν θέμα ψύκτρας θα προλάβαινε να ζεσταθεί και να κλείσει ο επεξεργαστής τόσο σύντομα χωρίς να μπουτάρει? τι άλλο να κοιτάξω? δυο βδομάδες την περίμενα, δεν θέλω να την ξαναστείλω πάλι!!:whistling

Link to comment
Share on other sites

Μαλλον δεν θα εχεις κουμπωσει καλα την ψυχτρα καλα καταλαβες κανε μια προσπαθεια ειναι δυσκολο να την βαλεις....και εγω πεδευομουν με την maximus καθως εβαζα μια scythe samurai

Link to comment
Share on other sites

γμτ έχω κάνει τόσες προσπάθειες με την ψύκτρα. δεν κουνιέται καθόλου και τα clips φαίνεται να έχουν περάσει κάτω από την μητρική. όταν αγόρασα τα κομάτια δεν είχα κανένα πρόβλημα, τώρα μου έκανε κόλπα και δεν κούμπωνε έυκολα. να πάω να ξοδευτώ με καμιά άλλη ψύκτρα να δοκιμάσω πριν την στείλω?

Link to comment
Share on other sites

αφου λες οτι εχει κουμπωσει μπορει να ειναι χιλια δυο αλλα πραγματα οπως τροφοδοτικο μνημες και μπορει και η μητρικη αλλα ξανα τα ιδια αποκλειεται οποτε κατι αλλο απο το hardware.... θα ειναι...!!!!!

Link to comment
Share on other sites

ναι παιδια μου, όλα τα έκανα. δεν γίνεται τίποτα. πήγα και πήρα και μια φτηνή ψύκτρα της cooler master αλλά και μ αυτή δεν άλλαξε η κατάσταση. τους τα στέλνω όλα ένα πακετάκι να τα δουν και αυτοί. το κακό είναι ότι φευγω για διακοπές οπότε για να τα ξαναδώ θα πάει Αύγουστος....

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.