Jump to content



Audigy 2/Vista Problem...


ManosRK

Recommended Posts

Που λέτε, έχω βάλει Vista Ultimate σε ένα πισί και έχω ένα πρόβλημα με την on-board κάρτα ήχου μου (νομίζω Audigy 2 είναι πάνω σε DFI mobo). Εκει που παίζει ωραία και καλά, κάποιες μέρες πάω να ακούσω και βρίσκω ειδοποιήση ότι έξοδος ήχου δεν υπάρχει (ή καπως έτσι το λέει τέλος πάντων) και πάω στις συσκευές και ανακαλύπτω πως η κάρτα ήχου έχει απεγκατασταθεί!!!!!! ΜΟΝΗ της!!!! κι εγώ δεν έχω παρά να την εγκαταστήσω πάλι και δουλεύει μετά μια χαρά και αυτό μου συμβαίνει ΣΥΝΕΧΕΙΑ από τότε που φόρτωσα Vista σε εκείνο το πισί. Ο driver είναι παλιός (για τα xp) αλλά εκτός απο αυτό το πρόβλημα η κάρτα δουλεύει ΤΕΛΕΙΑ κι έτσι δεν έχω ασχοληθεί να βρω και να κατεβάσω καινούργιο driver. Ξέρω ότι η Creative μ@μ@κίζεται γενικώς με τα Vista και τις συμβατότητες και τέτοια πράματα. Λοιπόν τι θα μπορούσα να κάνω ??? Να ψάξω για συμβατό driver ?? ή μήπως φταίει κάτι άλλο ?

Link to comment
Share on other sites

Well... για την κάρτα ήχου δεν είμαι σίγουρος όπως είπα γιατί έχω μια Audigy 2 κάπου, τώρα αν είναι εκεί ή στο άλλο το πισί θα σας γελάσω (αν είναι στο άλλο το πισί εκεί έχω ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ πρόβλημα μιας και τα Vista δηλώνουν ΠΛΗΡΗ ασυμβατότητα με αυτήν, αλλά αυτό είναι για άλλο τόπικ λολ) anyway η μητρική είναι ΣΙΓΟΥΡΑ η DFI LanParty Pro875B με κάποια τέλος πάντων 5.1 κάρτα ήχου onboard η οποία έχει αυτό το πρόβλημα

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.