JohnnyX Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 5, 2008 Τι θελω να πω καταρχηνΕχω στο htpc μου onboard gpu αλλα και ξεχωριστηΕπειδη η onboard εχει hdmi, συνδεσα αυτη με την tv...δυστυχως ομως οπως φαινεται με αυτον τον τροπο τα παιχνιδια επεξεργαζονται μεσω της onboard gpu (και πολυ φοβαμε και οι hd ταινιες δε θα εκμεταλλευονται την εξωτερικη gpu). Δε γινεται εν τελει να χρησιμοποιω την hdmi της onboard και την ισχυ/δυνατοτητες της εξωτερικης ?
LevelOne Ιούλιος 6, 2008 #2 Ιούλιος 6, 2008 DVI-D σε HDMI, σύνδεσε με αυτό την κανονική σου κάρτα γραφικών στην είσοδο της TV...Στην ουσία το DVI-D ειναι pin-to-pin ολόιδιο με το HDMI απλα το τελευταίο έχει επιλεχθεί λόγω μάρκετινγκ σαν consumer high definition interface..
γεράκης Ιούλιος 6, 2008 #4 Ιούλιος 6, 2008 ανάλογα με το τι κάρτα έχεις...εάν είναι ATI δεν θα έχεις πρόβλημα, θα έχεις ήχο. αν είναι nvidia τότε θέλει κάποιες άλλες αλχημείες, τις οποίες δεν ξέρω να σου πω...
JohnnyX Ιούλιος 6, 2008 Author #5 Ιούλιος 6, 2008 για την ωρα εχω μια 9600gt οποτε δε μπορω να παρω ηχο απο το dvi...βασικα μαλλον θα ειμαι λιγο απο dvi λιγο απο hdmi λιγο απο την μια καρτα λιγο απο την αλλη...ωσπου μαλλον να καταληξω στην 4870 που εχει και hdmi και ειναι αχτυπητη στο performance/price
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.