SHOG Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 12, 2008 Λοιπόν, σε αυτή τη Δημοσκόπηση ψυφίζουμε για να αναδείξουμε την καλύτερη σουίτα ασφαλείας στην αγορά. Μπορέιτε να ψηφίσετε έχοντας υπ' όψιν πολά κριτήρια με κυριότερο αυτό της ασφάλειας, αλλά και με πολλά άλλα όπως το κόστος, το πόσο εύχρηστο και ελαφρύ είναι το πρόγραμμα, κλπ.... Αφού ψηφίσετε τεκμιριώστε την απάντησή σας..!!
kallileo Ιούλιος 12, 2008 #3 Ιούλιος 12, 2008 Θα πρεπει να προστεθει η επιλογη "Καμια απο τις παραπανω.".....
SHOG Ιούλιος 12, 2008 Author #5 Ιούλιος 12, 2008 Θα πρεπει να προστεθει η επιλογη "Καμια απο τις παραπανω."..... Σωστό...Επειδή νομίζω οτι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το poll όποιος δεν προτιμά καμία απο αυτές ή προτιμά κάποια που δεν αναγράφεται στη λίστα το λέει...!!!
apostolis22 Ιούλιος 12, 2008 #10 Ιούλιος 12, 2008 Νοd32.Γιατί πότε δεν με ''χτύπησε'' ιός απο τότε.To eset δεν περιέχει το nod32 ?
space_cowboy Ιούλιος 12, 2008 #13 Ιούλιος 12, 2008 eset ftw εδω και 5 χρονια δεν "περασε" ποτε τιποτα
perp Ιούλιος 12, 2008 #14 Ιούλιος 12, 2008 Σωστό...Επειδή νομίζω οτι δεν μπορώ να επεξεργαστώ το poll όποιος δεν προτιμά καμία απο αυτές ή προτιμά κάποια που δεν αναγράφεται στη λίστα το λέει...!!! Το έκανα εγώ για σένα... Οπότε πλέον εχουμε και την επιλογή Καμία από τις παραπάνω
Eaglenik Ιούλιος 12, 2008 #15 Ιούλιος 12, 2008 Firewall ZoneAlarmAntivirus EsetSuite Eset διοτι ειναι το πιο ελαφρυ με οσο δυνατον λυγοτερα conflicts.
Candyman Ιούλιος 12, 2008 #16 Ιούλιος 12, 2008 Έχω NOD32 αλλά θεωρώ το Kaspersky σαν το κορυφαίο και αυτό ψήφισα.
apostolis22 Ιούλιος 12, 2008 #18 Ιούλιος 12, 2008 Και εγώ φανατικός του Kaspersky είμαι, αλλά με την έκδοση 8 σε windows vista 64 bit sp1 έχει γίνει πιο βαρύ και καθυστερεί πολύ... Κατά τον τερματισμό των windows και την είσοδο τους ξανά βγάζει σφάλμα ότι το Kaspersky προκάλεσε σφάλμα κατά των τερματισμό. Μου το έχει κάνει 5 φορές. Επίσης στις επιλογές που σου δείχνει τον χρόνο φόρτωσης του λειτουργικού αναφέρει πως το Kaspersky αυξάνει αυτό το χρόνο και με συστήνει να κάνω κάτι για αυτό.Δεν ξέρω αλλά λέω να δοκιμάσω κάτι άλλο μετά από 5 χρόνια χρήσης Kaspersky........
chroma Ιούλιος 12, 2008 #20 Ιούλιος 12, 2008 Ήμουν για καιρό με eset nod32 και αργότερα smart security. Πολύ ικανοποιημένος αλλά το γύρισα σε symantec endpoint, o απόγονος του corporate (το οποίο δεν υπάρχει και στη λίστα σου). Ο norton για το σπίτι, μοιάζει απλά με τον μεγαλόσωμο, καθυστερημένο αδελφό του endpoint.Στη δουλειά όταν παρατηρώ να σέρνονται, δε ρωτώ καν πλέον. mcshield.exe 100% cpu. Γιατί στη mcafee ξέρουν, αν και κάποιος ξέχασε λίγο prime95 κώδικα εκεί μέσα.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.