Jump to content



Linuxellschool


racer

Recommended Posts

Η ομάδα μας αναπτύσσει τη διανομή GNU/Linux “LinuxEllSchool”, η οποία φτιάχνεται σύμφωνα με τις ανάγκες των μαθητών και καθηγητών των ελληνικών γυμνασίων και Λυκείων. Οι βασικές αρχές που ακολουθήσαμε ήταν μια απλότητα, η ευκολία και η αξιοπρεπής βοήθεια μέσω ενσωματωμένων tutorials. Επίσης, η διανομή μας έχει όλα τα απαραίτητα προγράμματα και εργαλεία που χρειάζεται το σχολικό περιβάλλον. Το Project μας αποτελεί ιδιωτική πρωτοβουλία και ουδεμία σχέση έχει με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ή οποιονδήποτε άλλο οργανισμό. Η ιστοσελίδα μας είναι www.linuxellschool.com

Θα ξαναποστάρω μόλις ολοκληρωθεί η διανομή :)

Download Link

Link to comment
Share on other sites

Υπαρχει μια custom διανομη βασισμενη στο Slackware νομιζω, για μαθητες, και λεγεται Skolelinux. Υπηρχαν σκεψεις να μπει στην ελληνικη εκπαιδευση, αλλα δεν προχωρησε νομιζω.

Link to comment
Share on other sites

Ενα μεγαλο bravo και απο εμενα μονο και μονο για το χρονο που αφιερωνεται για να δειξεται κατι ενναλακτικο σε μια μεγαλη μαζα ανθρωπων κινουμενων στα στερεοτυπα.Μακαρι να μπορουσε καποια στιγμη να γινει θεσμος απο το Υπουργ. Παιδειας.

Link to comment
Share on other sites

  • 5 months later...

1200679736.gif (το 1ο για το '09 :) )

Θα ήθελα να σας ενημερώσω πως η διανομή είναι "on air" :)

Μπορείτε να την κατεβάσετε από εδώ

Σχόλια, παρατηρήσεις κλπ, όλα ευπρόσδεκτα :yes4:

(δεν τη δοκίμασα)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.